Bár sokan úgy érzik, hogy a nőiesség és a szexi megjelenés nagyban függ a mellmérettől, az igazság az, hogy ezek a tulajdonságok nem centiben mérhetők. Ahogy a nagyobb kebleket illetően, úgy a kis mellek esetén éppúgy problémát okozhat az öltözködés, de ugyanúgy mind a két verzió lehetőséget kínál a csinos megjelenésre. Csupán apró trükkökre van szükség, zseniálisan lehet játszani a megfelelő szabású darabokkal.

hirdetés

Manapság alábbhagyott a régen rendkívül népszerű mellnagyobbító műtétek trendje. Az egykor természetellenesen teltre varázsolt keblek, mondhatni, kimentek a divatból, még azok is, akik rászánják magukat a beavatkozásra, leginkább a természetes hatású formákat és méreteket választják.

Persze, ahogy a frizura esetén is észlelhető a jelenség, akinek egyenes haja van, hullámosat akar, akinek pedig gyönyörű loknikba ugranak a tincsei, tűegyenes szálakra vágyik, úgy a testi adottságoknál szintén megfigyelhető. Akit aprócska mellekkel áldott meg a sors, általában nagyobbakra vágyik, aki pedig telt keblekkel rendelkezik, zavarónak érzi őket.

Kis mellek esetén éppúgy erőteljes lehet a nőies kisugárzás, ám ha az a cél, hogy arányosabb legyen a sziluett, a ruhák fazonjával érdemes trükközni egy kicsit. A galériában összegyűjtöttünk pár tippet: ezekkel a szabások ízlésesen formálják az alakot, és kifinomult külsőt eredményeznek.

 

Kis mellek esetén sem akadály a szexi, nőies öltözködés

A testszégyenítés sajnos még mind a mai napig megkeseríti az életünket, s bár látni némi változást az elmúlt időszakban, a közösségi média továbbra is ráerősít a nők elégedetlenségére. Ma már plasztikai sebészre sincs szükség ahhoz, hogy valaki nagyobb, formásabb cicikkel rendelkezzen. Elég egy könnyen kezelhető program vagy applikáció az álomméret eléréséhez.

A tükörből azonban nem a retusált, agyonmókolt test köszön vissza, hanem a valóság. Kis mellek ide vagy oda, nem ez határozza meg a nőiességet, a kisugárzás és a szexi megjelenés sokkal többet nyom a latba, mint a melltartó mérete.

Annak ellenére, hogy fontos elfogadni a meglévő adottságokat, minden nő vágyik az elismerésre és arra, hogy csinosnak, vonzónak lássa önmagát. Ehhez azonban nem kell retus vagy hatalmas implantátum, elegendő a ruhák fazonjával, szabásával trükközni. A megfelelő darabok fantasztikusan formálják az alakot, kiemelik az előnyös vonásokat.

 

A fodros, puffos felsőrészek rendkívül előnyösen formálják a felsőtestet. Karcsúbbnak mutatják a derékvonalat, miközben a melleket optikailag növelik. Ugyanez elmondható a mell alatt húzott, derékban karcsúsított fazonokról is. A látványos csipkedíszítés és a dúsan, tömötten mintázott ruhadarabok ugyancsak előnyösen formálják a ciciket, miközben a vállvillantós felsők ízlésesen szexivé teszik a megjelenést.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Kép a cikkben: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés