Ha jártál már úgy, hogy magassarkúban mentél el bulizni, de mezítláb tértél haza, akkor te is érteni fogod, hogy miért hiánypótló ez az átalakítható szandál.

hirdetés

A megfelelő cipő kérdése minden nőben felmerül, amikor a szettje összeállításakor átgondolja a napját. Megesik, hogy egy alkalom, vagy kósza hangulat megkívánja a magas sarkú szandált, de egy hirtelen helyzet felmerülésekor mégis praktikusabbnak tűnik a lapos talpú lábbeli. A gyors váltásra nem mindig adódik lehetőség, és ez olykor kínos szituációkhoz vezethet.

Az átalakítható szandál most a legmenőbb

A Münchenben alapított Mime et moi márka az esztétikus külcsín, a funkcionalitás, a minőség és a kényelem jegyében alkotta meg átalakítható, univerzális szandáljait, melyek egy csapásra kapóssá váltak.

Hogy mi olyan különleges bennük? Ezek a szandálok a változtatás lehetőségével kecsegtetnek, ugyanis többféle sarokkészlettel rendelkeznek, melyek könnyen felapplikálhatóak a talpra. Nem csoda, hogy az influenszerek között máris népszerűek!

Nincs több cipődilemma, hiszen a különböző méretű és formájú sarkak könnyen elférnek akár egy retikülben is, így bármikor módosítható a reggel felkapott lábbeli. Utazáshoz sem kell minden szetthez külön szandált a bőröndbe gyömöszölni, amihez a letisztult alapdizájn is nagyban hozzájárul.

Üröm az örömben, hogy az univerzális szandálok pont annyira drágák, amennyire praktikusak. A legolcsóbb alapszandál 139 euróba kerül, ami nagyjából 49 000 forintnak felel meg, ehhez még hozzájönnek a 35 eurós – nagyjából 12 000 forintos – sarokárak, amikhez képest a kiszállítási díj már smafu, de mégiscsak némi pluszocskát jelent.

Igaz, minőségi alapanyagból, innovatív eljárással készülnek a márka kreációi, és egyes részleteket kézi manufaktúrában dolgoznak ki a szandálokon, a borsos árfekvés némiképp elhomályosítja a felcsillanó szemeket, ha egyesek épp spórolási szempontból választanának átalakítható szandált.

Képek: Mime et moi.

  • Megosztás:
hirdetés