A koronavírus globális léptékű elterjedése egyáltalán nem kímélte az értékesítést, bár szerencsére az online vásárlás lehetősége nem zárta be teljesen a kapukat. Ennek köszönhetően, na meg az optimizmusunknak, könnyen beszerezhetjük a közelgő nyár divatos darabjait webshopból.

hirdetés

A Zara modelljei saját magukat kapták lencsevégre

Azonban a karantén miatt, a legtöbb márka a szokásos élő modelles fotók helyett már csak termékfotókat közöl, hiszen a fotóstúdiók bezártak és a fotózás körülményei sem felelnek meg a jelen helyzet szabályainak. Ennek ellenére ez az általánosítás nem mindenkire igaz, hiszen a Zara nagyon frappáns megoldást talált a némileg szerencsétlen körülmények kikerülésére.

A spanyol márka egyszerűen elküldte modelljei otthonába az új kollekció darabjait, hogy szabad szellemben készítsék el a normális esetben stúdióhoz, sminkeshez, fodrászhoz kötött termékfotókat. Ennek eredményeképpen nagyon üdítő képek születtek, a modellek természetesen, smink nélkül, egyszerűen pózolnak a képeken otthonuk kényelméből.

Profi modellek révén nyilván tudják, hogy hozzák ki a helyzetből a maximumot, de az biztos, hogy a képek atmoszférája egészen máshogy sikerült. Jó értelemben, természetesen. Az új kollekció csodás ruháiról nem is beszélve.

Képek: Zara.

  • Megosztás: