A fürdőruhadivat elképesztően sokrétű idén, így minden ízlést és testformát kiszolgál. Főként a nyolcvanas-kilencvenes évek trendjei kerülnek terítékre, de a figyelemfelkeltő darabok mellett a szolidan nőies bikinik és egyrészesek is megtalálhatóak a kínálatban.

hirdetés

A falatnyi bikinik mellett az úszódresszek is reflektorfénybe kerülnek idén, melyek többet takarnak ugyan, mégis vonzzák a figyelmet a divatos fazonkialakításoknak és a nőies részletmegoldásoknak köszönhetően.

Hangsúlyt kapnak a sejtelmesen szexi kivágások, az élénk, vidám árnyalatok, illetve az alakformáló megoldások. A nyolcvanas-kilencvenes évek stílusjegyei a szabások és a színek terén is megmutatkoznak, ám a hatvanas évek kedvelt mintázatai sem maradnak ki a retró trendek sorából.

Nem semmi az idei fürdőruhadivat: bikinik és egyrészesek változatos fazonokban

Ami a bikiniket illeti, a hagyományos melltartófazonok mellett a bikinitopok ömlesztik el a kínálatot, melyek nagyon népszerűek a szezonban. A megkötős, a csavart, a fodros és hullámos részletek uralják a fürdőruhákat, de ugyanúgy előnyt élveznek a karcsúsító hatású keresztpántok.

A bugyik esetében a lábnyújtó brazil fazon hódít, ám a retró stílusú, magas derekú változatok sem koptak ki a választékból, melyek diszkréten leszorítják a kis pocakot. Az alsókon éppúgy megfigyelhetőek a pántos, fűzős, oldalt kivágott, vagy masnis fazonmegoldások, melyek izgalmasabbá teszik a megszokott bikiniket.

 

A vidám fürdőruhák a kilencvenes évek tengerpartos plakátjait idézik vissza tarka dzsungelmintákkal, rikító neonszínekkel, illetve batikolt és fényes felületekkel, de a hatvanas évekből átemelt pöttyök és tapétaminták, valamint a klasszikus és retró csíkozások is teret kapnak a felhozatalban. Mutatjuk, milyen fürdőruhákkal kecsegtet az idei kínálat, és melyek a szezon legmeghatározóbb szabásai!

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés