A fehér szoknya, különösen a sokoldalú midi fazon, egy megbízható nyári alapdarab, amely különböző alkalmakra bevethethető a megfelelő kiegészítők kiválasztásával.

hirdetés

A fehér szoknya a nyári hőségben mindig népszerű választás, mert kényelmes és könnyed alapdarab, amely sokoldalúan kombinálható a kiegészítők segítségével. Friss, vidám megjelenést biztosít és számos kiegészítővel remekül mutat.

Elbírja az élénk színeket, de a semleges és pasztelles tónusok éppúgy passzolnak hozzá, így rengetegféleképpen alakíthatod a stílusát. Most leginkább a midi szabású változatok népszerűek, melyek kiemelik a derékvonalat és A vonalban bővülnek. Az efféle darabokat nagyon könnyű elegánssá varázsolni, de a mindennapi szettek részeként ugyanúgy beválnak.

A fehér szoknya időtálló alapdarab: a kiegészítők segítségével kedved szerint variálhatod

A fehér szoknya sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a különböző kiegészítők kombinálásával mindig új megjelenést érj el. Könnyen átalakíthatod az összképet az alkalomnak és a hangulatodnak megfelelően.

Sansha, a divattartalmakat készítő blogger nyolc különböző szetten keresztül mutatja be, mennyire sokoldalúan lehet hordani a fehér midi- és maxiszoknyát. Akár sportos, elegáns vagy francia stílusban is viselheted, minden a hozzátársított fazonokon és kiegészítőkön múlik.

 

Érdemes megfigyelni, hogy a kiegészítők milyen nagy hatással lehetnek a megjelenésedre. Nincs szükség hatalmas ruhatárra ahhoz, hogy változatosan tudjon öltözködni az ember. Elég, ha néhány olyan alapdarab lapul a gardróbban, ami előnyös, kényelmes és jól kombinálható. A fehér A vonalú szoknya színét, szabását tekintve egyaránt semleges, ez pedig azt jelenti, hogy nincsenek meghatározó stílusjegyei.

Tulajdonképpen ez előnyt jelent a variálhatóság szempontjából, hiszen olyan karakterjegyekkel fűszerezheted meg, amilyenekkel csak szeretnéd. Feltűnő, fényes anyagú, vagány darabokkal éppúgy összeboronálhatod, mint egyszerű, letisztult alapdarabokkal, melyek kifinomult, szolid hatást keltenek.

A világos színek, mint a fehér, kevésbé vonzzák a napfényt és hűvösebb érzetet keltenek. Bátran válogass a vasalás nélkül is hordható, jól szellőző anyagú darabok közül. A meleg nyári napokon egy olyan A vonalú szoknya, ami a videóban is látható, ideális választás. Szabásának köszönhetően szabadon mozoghatsz benne, kényelmes viselet amellett, hogy a kiegészítőknek köszönhetően a nőies megjelenésről sem kell lemondani.

A hűvösebb napokon is szuper választás a réteges szettekhez. Hosszabb ujjú felsőkkel, kardigánokkal vagy akár bőrdzsekivel is jól mutat. Akkor sem lesz fojtogató egy ilyen összeállítás, ha napközben melegebbre fordul az idő.

Egy fehér szoknya remekül fel tudja dobni a hétköznapi szetteket, ráadásul számtalan stílusban és kombinációban viselhető, ezáltal nemcsak nőies és elegáns, hanem praktikus viseletnek is számít.

A különböző felsők mellé társítva akár a mindennapokban, akár különleges alkalmakkor egyaránt viselheted.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés