A farmerszoknya minden évben divatosnak számít, általában csak a fazon vagy a szín változik. Ezek a legnőiesebb darabok a szezonban, tippet adunk, hogy mivel viseld őket!

hirdetés

Szinte minden nő ruhatárában megtalálható a farmerszoknya, hiszen a meleg hónapokban igazán praktikus. Igazán sokoldalú, mivel egy jól kiválasztott darabbal szinte végtelen számú összeállítás készíthető. Lehet sportos, kislányos vagy elegánsabb az összhatás. Az egyes kiegészítők szintén sokat dobhatnak a megjelenésen, ezért nem érdemes őket hanyagolni.

Így lesz a farmerszoknya igazán nőies

Jelenleg a nagyon mini daraboktól kezdve az egészen hosszú fazonokig minden divatosnak számít, viszont fontos, hogy mivel viseled őket. Mert kövéríteni nem fognak, de az alakot összenyomhatják. Érdemes magas derekú szoknyát választani, mert ez mindenkinek előnyös, és a blúz vagy ing sem fog kicsúszni belőle.

A klasszikus A-vonalú szoknya eltakarja a csípőt és vékonyítja a derekat. Ez tényleg bármivel párosítható, lehet póló, ing, vagy a hűvösebb napokon akár egy pulóver. A gombos fazon még ősszel is viselhető lesz, mert jól passzol a vékony kabátokhoz és csizmákhoz.

A szaggatott farmerek korszakát éljük, és ez a szoknyákat sem kerülte el. Ezekből a típusokból van rövid és hosszabb verzió egyaránt. Viszont túlságosan mini és szakadt darabot nem érdemes választani, mivel ez komolytalan hatást kelt. Ám egy kissé feslett hatású farmerszoknyát bátran beszerezhetsz, viselheted inggel vagy pólóval, így még vagányabb lesz a megjelenés.

A színes kabátok után megjelentek a színes szoknyák. Ezekből úgyszintén számtalan variáció létezik, és érdemes beépíteni őket az öltözékbe, mivel nyáron még a legunalmasabb összeállítást is feldobják.

A hosszabb fazonok kedvelői is kedvez most a divat, hiszen az üzletekben ezek is megtalálhatóak. Itt viszont érdemes figyelni, hogy jó helyen vágja el alakot, mivel a rövid lábakat még inkább összenyomja. Ilyenkor inkább válassz 5-10 centivel térd fölött végződő darabot.

A hosszú farmerszoknya a magasabb nőknek a legelőnyösebb, de a hasítékkal ellátott verzióit alacsonyabbak is hordhatják. Vékony lábak esetén kifejezetten praktikus, és biztosan nem lesz benne meleged. Viselhető papuccsal vagy szandállal, de választhatsz hosszá egy edzőcipőt, és fehér inget is. Az összhatás igazán vagány lesz.

Nyitókép: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés