Ha nem is kánikulában, de a farmerek nyáron is nélkülözhetetlen ruhadarabok. Változékony időben sokoldalúan variálhatóak, sőt, még nőies stílusban is megállják a helyüket.

hirdetés

A farmernadrág mindig kisegíti az ember lányát, ha épp azon dilemmázik, hogy mit vegyen fel. Bár még napfényes oldalát mutatja a nyár, nem árt előre berendezkedni a hűvösebb napokra. Az idei farmerek előnye, hogy retró szabásaik ellenére is képesek belesimulni más-más irányzatokba, így akár lezser, akár nőies stílushangulatban vagy, könnyedén megtalálod a nadrágodhoz illő darabokat.

Igaz, nyakunkon a szezonváltás, de a farmerdivatban drasztikus változás nem mutatkozik. Továbbra is népszerűek a magas derekú, a háremfazonú, a szűk szárú, és a bővebb mamafarmerek, de nemcsak a nyolcvanas-kilencvenes évek trendjei dominálnak a fazonkialakításoknál, hanem a hetvenes évek divatjegyei is előtérbe kerülnek.

Farmerek nőies stílusban

A legtöbb munkahelyen elfogadhatónak számít, hogy a farmernadrág a mindennapi öltözékek része, ám nem árt, ha a divat és a nőiesség harmonikus összhangba kerül. Persze a farmer nemcsak a munkába induláskor kerülhet elő, a nyár végi utazások alkalmával például, vétek lenne kifelejteni a bőröndből.

Akár egy hetvenes éveket idéző crop toppal, vidám blúzzal, vagy szimpla pólóval viseled a kedvenc farmered, biztos lehetsz benne, hogy nem marad észrevétlen a szetted, ha nőies kiegészítőkkel kombinálod. Változékony időben kapj fel hozzá egy blézert, vagy oversize inget, és máris teljesnek érezheted az öltözéked. A farmeroverallok szintén előkerülhetnek nyár végén, különösen a hetvenes éveket idéző darabok. Divatos farmerek következnek, méghozzá nőies megvilágításban!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés