A tavaszi ruhatár frissítésekor nemcsak a fazonokat, hanem az árnyalatokat is érdemes figyelembe venni, ezek a divatos színkombinációk például csodásan feldobják, sőt, nőiesebbé teszik a szetteket!

hirdetés

A divatszínek palettája meglehetősen bőkezű idén, hiszen a semleges, a pasztelles és élénk színskálákból egyaránt felvonultat különféle tónusokat. Ráadásul egy-egy színnek többféle árnyalata felkapott lesz a szezonban, így nem nehéz olyan verziókra bukkanni, amelyek egyénenként passzolnak a ruhatárhoz, a bőrtónushoz és a személyes stílushoz.

A divatos színkombinációk is jó néhány lehetőséggel kecsegtetnek, ha vidám és üde, mégis nőies összhatás a cél, már ami az öltözékeket illeti. Az Instagramon újabban az a trend, hogy a stílusblogok különféle színpárosításokkal tálalják a szezon befutó irányzatait, a játékba pedig egyre többen szállnak be. A legjobb színtársításokat vesszük most sorra, melyek szerintünk nagyon kedveltek lesznek idén, ráadásul elképesztően mutatósak és stílusosak.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Divatos színkombinációk, melyek az egyszerű öltözékeket is nőies szintre emelik

A visszafogott, nyugodt és elegáns kéknek a sötét és világos tónusai most úgyszintén divatosak, melyek okkerrel, barnával, bordóval, naranccsal, zölddel vagy fehérrel egyaránt jól mutatnak.

A kék könnyen beilleszthető a ruhatárba, hiszen a legtöbb árnyalata sokféleképpen variálható.

Képek: Edward Berthelot, Christian Vierig/Getty Images.

 

Sőt, egy meglepő színkombináció is felkerült a toplistánkra, a banánzöld és az azúrkék párosa szinte azonnal a nyárba repít minket.

A klasszikus színpár, a fekete-fehér még az utcai divatba is képes eleganciát csepegtetni, egyértelmű, hogy tavasszal sem szeretnénk megválni tőle.

A rózsaszín és a levélzöld násza sem túl szokványos, pedig a púderes és a nyugodt árnyalat tökéletesen összepasszol. Stílusossá, izgalmassá, mégis kifinomulttá teszi a szettet ez a divatos színkombináció.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A napsárga és a piros rokonságban áll egymással, mégis óvatosan kell bánni az összeboronálásukkal. Mindkettő domináns típus ugyanis, így könnyen összeveszhetnek. Megfelelő arányban adagolva azonban a naplemente tónusai csodás összképet eredményeznek. Ez a színpárosítás felélénkíti az embert, vidámságot, pozitív energiákat sugall, és nem mellesleg ráhangol a nyárra.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A napsárgát egyébként most keblére öleli a divat, bár az év színe egy finom barackos tónus, mégis jobban hangsúlyba kerülnek a vibráló sárgás tónusok.

A bordó és a szürke kapcsolatát ez a vidám árnyalat veszélyezteti, hiszen a szürke mellett kedvére ragyoghat, mégsem lépi át az ízlésesség határvonalát, távol marad a tolakodó harsányságtól.

A finom ezüstszín, valamint a hűvös kék és a nyugodt barna is visszafogja valamelyest, így ezekkel bátran kombinálhatod az élénksárgát. A fekete mellett elegánsnak mutatkozik, míg az üde fehér frissebbé teszi.

A fehér teret ad a narancsvörös vibrálásának, ugyanakkor nem hagyja, hogy átessen a ló másik oldalára. A tengerészmódi klasszikus vörös és sötétkék párosítása roppant elegáns, de ugyanígy a pink is átveheti a piros helyét, amennyiben épp csak parányit szerepel az összképben.

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

Ezek a divatos színkombinációk elképesztően feldobják a megjelenést, még akkor is, ha szimpla alapdarabokból áll az öltözék.

Kiemelt képek: Christian Vierig, Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot, Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés