A nosztalgikus hatás továbbra is marad, így még egy darabig biztosan válogathatunk a kedvenc múltbéli fazonjaink közül. A stílusmixelő trendeknek köszönhetően jól illeszkednek a mai irányzatokba, és minden szerelésbe bohókás vidámságot csepegtetnek. Ezek a divatos pulóverek idén is nagyon sikkesek lesznek, így megéri őket beszerezni!

hirdetés

A kötött pulóverek elmaradhatatlan elemei a téli öltözködésnek, és valamilyen formában minden szezonban jelen vannak. Bár a kötött felsőrészek nem tartoznak a legizgalmasabb ruhadarabok közé, sőt, sokan kifejezetten unalmasnak találják őket, mégis rendkívül sok lehetőséget rejtenek magukban. Legtöbbször leragadunk az egyszerű fazonok mellett, és farmerrel variáljuk őket, pedig a vastagabb anyagú pantallókkal, bőrhatású nadrágokkal, valamint a szoknyákkal is prímán muzsikálnak.

A retróláz színes kavalkádjában lubickolva, a kötött pulóverek esetében is szívesen inspirálódnak a múltból a tervezők. Természetesen ez a legnagyobb fast fashion márkák kínálataira is rányomja a bélyegét, így számos nosztalgikus fazonnal találkozhatunk a boltok polcain.

A divatos pulóverek a múltból érkeztek

A nyolcvanas-kilencvenes évek fazonjai már az előző szezonokban is nagyon sikkesek voltak, ám az őszi-téli divat felhozatala a diszkókorszak legnépszerűbb kreációival egészül ki a tavaszi szezonban. Így a klasszikus bordás anyagú kötött pulóverek mellett, a színes, bohókás szvettereket szintén kedvünkre variálhatjuk.

A hatvanas évek inspirálta vékony kardigánok egyaránt megvetették lábukat a tavaszi trendek között, így érdemes velük egy próbát tenni. A tavasz első hónapjaiban biztosan ki tudod használni a finom kreációkat. Természetesen a vastag fonalból készült pulcsiktól sem kell elbúcsúznunk, hiszen ezek idén sem hiányozhatnak a repertoárból. Egy sikkes garbóval  szintén nem lőhetsz mellé, mivel nőiessé, elegánssá teszi a megjelenést. Valódi örök darab, amire megéri beruházni, pláne, mivel remekül rétegezhető.

A legdivatosabb fazonok most számos üzletben megtalálhatóak, ezekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. Ha kíváncsi vagy, hogy mely kreációkat érdemes beszerezni, akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés