A tengerparti életérzés a fő témája a nyári táskatrendeknek, de nemcsak a vízparton lehetünk divatosak az alábbi fazonokkal.

hirdetés

Táskából sohasem elég, különösképpen, mivel szezononként változik a divat. Ahogy közeledünk a nyár felé, a színek egyre élénkebbek és vidámabbak, és minden divatelem a szabadság érzését élteti. Idén a természetes anyagok kerülnek előtérbe a kiegészítők kategóriájában is, így a rafia, gyékény, szalma és makramé táskák jól illenek a kagylóból, kavicsból, és pamutrojtokból készült ékszerekhez.

Bár a mini kézi- és válltáskák most a legmenőbbek, attól nem kell tartanunk, hogy nem lesz elég hely a sok cuccunknak, hiszen a shopper és hátizsák fazonok a nyári irányzatokban is stabilan jelen vannak. Annyi változás azonban tapasztalható, hogy a nagyobb bevásárlótáskák és kéziszütyők éppúgy felveszik a tengerparti stílust, vagyis a fonott, batikolt és makramé dizájn hatása alá kerülnek.

A válltáskák közül a mini kofferfazonok viszik a pálmát, melyek vibráló és pasztelles színekben egyaránt kaphatóak. A napsárga és napernyőcsíkos megoldások a legnépszerűbbek a szezonban, de ugyanúgy a fonott verziók is tarolnak. Imádnivaló táskákat mutatunk a legújabb kollekciókból!

 

 

Kiemelt kép: Mohito.

  • Megosztás:
hirdetés