Legyen szó elegáns, vagy utcai viseletről, a blézert rendkívül változatos módon lehet felhasználni a ruhatárban. Rebecca Ferguson azonban új ajtót nyitott a sokoldalú ruhadarab viselésére, és rengeteg lehetséges variációt bemutatott rá.

Rebecca Ferguson nem a csilicsáré öltözködés híve, stílusa igencsak kifinomult vonalat képvisel. Mindig odafigyel arra, miben jelenik meg, így a harsány holmikat távolról elkerüli. A sikkes eleganciával, és a vagány ruhadarabokkal azonban tökéletesen tud azonosulni, erre a vonalra harapott rá a Fashion magazin, aki izgalmas fotósorozathoz kérte fel a színésznőt.

Rebecca Ferguson kihasználja a blézer sokoldalúságát

Többek között a Fehér királynő, a Mission Impossible, és a frissen megjelent Dűne című filmből is ismerős lehet Rebecca Ferguson neve, aki szokásához híven elképesztően színvonalas alakításokkal nyűgözi le a nézőközönséget. A svéd származású színésznő nem csak filmszerepeiben, hanem a közéletben is szereti megcsillogtatni belevaló oldalát, ráadásul modellként is gyakran megállja a helyét. A blézerviselésben rejlő lehetőségeket például teljesen egyedi módon mutatta be a divatmagazin olvasói számára.

 

Estélyi ruha vagy kosztümszett? Rebecca nem igazán tudott választani a kettő közül, így mind a kettőt magára kapta. A sárga, selyemanyagú dresszében épp úgy festett, mintha a szépséges Bellának öltözött volna, a Szépség és a szörnyeteg című meséből. Az ikonikus megjelenést azonban csokornyakkendővel, szmokingzakóval és válltömésekkel bolondította meg a stylist, Karen Clarkson.

Egy másik összeállításban a nyakkendő került a középpontba, ráadásul nem is egy, hanem egyből kettő. A hagyományosan viselt kiegészítőt természetesen új megközelítésben is megcsodálhatjuk a színésznőn. Az óriásira tervezett nyakkendő mintegy pánt nélküli felső simul rá, szupersikkes módon.

A szettek tökéletesen bemutatják a női és a férfi öltözködési világ közti különbségeket, és azt, hogy milyen, ha kreatívan elmossák határaikat.

 

Rebecca Ferguson a hetvenes évek stílusában is bemutatja a blézert, a korszak színpompás mintáival kombinálva, ám irtó nőies formában. Az elegáns ruhadarabot ráadásképp az ősz nagy kedvencével, a garbóval is szupersikkesen viselte a fotók kedvéért. A színésznőt többek között a Gucci, a Chanel, a Versace, a Givenchy, a Vetements, a Moschino Couture, a Fendi, és a Loewe darabjaiba öltöztette a magazin.

 

A csinos színésznő további képein annyira lazára vette a stílust, hogy a blézer alól még a melltartót sem hiányolta. A hangsúlyt ezúttal a különböző szabásokra, és a kosztümszettek színében-mintázatában rejlő harmóniára fektette a stylist.

 

Kiemelt kép: Matthias Nareyek/Getty Images.

Cikkfotók: Royal Gilbert/FASHION.

  • Megosztás:
hirdetés