A szimpla alapdarabok is mutathatnak stílusosan, azonban ehhez nem árt trükközni a részletekkel. A blogger zseniális ötleteket ad a tavaszi szettek felturbózásához.

hirdetés

Alapdarabok stílusosan, izgalmasan

A divattanácsadók mindig hangsúlyozzák, hogy a ruhatárat érdemes szezonális kulcsdarabokra építeni, hiszen az egyszerű, letisztult holmik könnyedén kombinálhatók egymással, ezáltal kevés ruhából is változatos és izgalmas repertoárt lehet létrehozni. Önmagukban azonban a szimpla farmernadrágok és pólók unalmassá válhatnak, nem árt bevetni néhány trükköt, amitől egyedibb lehet a tavaszi megjelenés.

A blogger zseniális érzékkel dobja fel összeállításait, pedig tényleg csak szimpla alapdarabokat visel. Az apró részletekben látja a stílusos összhatást, csak minimális dolgokon változtat, az eredmény mégis szemmel láthatóan izgalmasabb és egyedibb hatást kelt.

Bő fazonok viselése csinosan

Ahogy már évek óta, úgy idén is előtérben vannak a kényelmes, bő ruhafazonok. Az eleganciáról és a nőies összképről azonban nem kell lemondani az oversize trend kedvéért, a túlméretezett felsőket és nadrágokat is lehet csinosan, ízlésesen kombinálni. A blogger csak apró trükköket vet be, a szett mégis látványosan átalakul. A derékvonal szűkítése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a bő holmik ne tegyék szélesebbé az alakot, de a blogger arra is figyelt, hogy a kiegészítők tökéletesen passzoljanak egymáshoz, ez még tovább fokozza az elegáns összhatást. Az egyszerű alapdarabok ebben a formában egészen más fényben tündökölnek.

A lazább, kevésbé kifinomult szetteknél ugyanez a szabály érvényesül. Legyen szó elegáns vagy farmeres összeállításról, ha bő fazonokat kombinálsz, mindenképpen figyelj arra, hogy valamilyen módon hangsúlyt kapjon az alakod. Egy farmernadrág-póló kombináció ráadásul sokkal izgalmasabb lesz, ha a részletekkel trükközöl egy kicsit.

Farmeres szettek egyedibb kivitelezésben

A farmernadrág egyértelműen olyan kulcseleme a tavaszi ruhatárnak, amit talán a legegyszerűbb változatosan kombinálni. Sportos, nőies és elegáns szettekben is stílusosan mutat, ám ehhez mindenképpen szükség van némi divatérzékre. A blogger csak néhány aprósággal turbózza fel az alapkombinációkat, mégis látványosan átalakulnak az összeállítások.

Egy farmer és fehér ing kombináció már önmagában nőies hatást kelt, ám nem mindegy, hogy milyen kiegészítőkkel viseled a klasszikus párost. Érdemes figyelni a színek harmóniájára, és az sem hátrány, ha nem takarod el a csinos sziluettet.

Nem kell túlgondolni a szetteket, egy szimpla farmer-atléta kombináció is lehet csinos és stílusos a tavaszi időszakban. Vigyél egy kis színt a megjelenésedbe, valamint bátran kombináld egymással a különböző stílusrészleteket. A blogger tényleg csak alapdarabokkal dobta fel az egyszerű összeállítást, az eredmény mégis szembetűnően sikkesebb és stílusosabb hatást kelt.

Tavaszi nadrágok izgalmas köntösben

Az elegáns anyagú, széles szárú tavaszi nadrágok az idei listavezető trendek alapdarabjai, nem hiányozhatnak a sikkes, franciásan elegáns ruhatárból. Egy idő után azonban a blézer-nadrág kombináció unalmassá válhat, éppen ezért célszerű más kulcsdarabokkal felturbózni az összeállításokat.

A különböző stílusok találkozása abszolút fel tudja dobni az unalmas megjelenést, egészen más fényben mutatja meg az elegáns nadrágokat. Nem kell megijedni az egyedi kombinációktól, az összhatás éppen ettől lesz különleges! Az alapdarabok tulajdonképpen nem változnak, a blogger csupán néhány részletet cserél le az izgalmas eredmény érdekében.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés