Idióta farmerekből idén nincs hiány. Úgy tűnik, a tervezők néha kicsit – vagy inkább nagyon -, átbillennek a másik oldalra, és túlgondolják mindazt, ami valaha egyszerű és hordható volt.

Már egész szép kis sorozatot írtunk a hülye farmernadrágokról, hiszen ebben az évben meglehetősen sok formabontó darab került piacra, és közülük jó néhány nem csak ízléstelen, hanem a hordhatósági feltételeknek sem igazán felel meg.

Valahol a műanyag térdű és a kivágott derekú farmer között még azt hittük, egy idő után már nem lehet tovább cifrázni a meghökkentő trendjegyeket, de a teljesen plasztikból készült, mégis farmernak nevezett nadrág, illetve az egyszerre szűk és bőszárú kreáció láttán megkaptuk a választ: de, mindig akad egy még hülyébb alkotás.

Bármikor úgy érezzük, hogy a szakadt farmernak egyszerűen nincs több lehetséges verziója, és a hordhatatlan megoldásokkal olyan mélypontra érkezett a divat, amit már nem lehet tovább fokozni, mindig felbukkan egy újabb extrém fazon, ami rácáfol minden feltételezésünkre, és bebizonyítja, hogy igenis lehet még értelmetlenebb ruhadarabot alkotni.

Legutóbb a tokiói Amazon divathéten szaladt fel a nézők szemöldöke a tanga farmer láttán, amivel a tervező, Thibaut, már a jövő évi divatot kívánta érzékeltetni és bemutatni. Konkrétan ez már nem is nadrág, hanem egy darab feslett rongy, amire a legjobb indulattal sem lehet ráfogni, hogy viselhető, vagy legalábbis elviselhető darab lenne. El tudjuk képzelni, milyen áron vesztegethetnek egy ilyen értelmetlen anyagcafatot, melynek sem a megtervezésével, sem a megvarrásával nem lehetett nagy gondja a dizájnernek.

  • Megosztás:
hirdetés