A 2024-es fürdőruhadivat elképesztően izgalmas. A Floridában népszerű márkák a kifutón mutatták be a divatos, extra nőies fazonokat, melyek globálisan jelen vannak a nyári trendekben. Bármilyen testalkatról is legyen szó, idén nem nehéz előnyös kreációkra bukkanni!

hirdetés

A fürdőruha-vásárlás talán még a tökéletes farmernadrág megtalálásánál is nagyobb fejtörést és kitartást igényel. Nem egyszerű eltalálni az alkathoz passzoló fazont, ráadásul az sem árt, ha az adott darab még kényelmes is. Az aktuális trendeket sokan teljesen figyelmen kívül hagyják, hiszen az első és legfontosabb, hogy jól érezzék magukat a kiszemelt fazonban. Idén azonban nem csak csinos, divatos is lehetsz a strandon, hiszen a kínálat változatosabb, mint eddig bármikor!

A 2024-es Miami Swim Week teljes képet ad a fürdőruhadivat népszerű fazonjairól, a szolidabb kialakításoktól kezdve a merészebb szabásokig. Az eseményen eltérő testalkatú modellek mutatták be az aktuális bikiniket, trikiniket és egyrészes darabokat, ami nagy segítséget jelent az inspirációgyűjtésben, ha még nem találtad meg a számodra tökéletes kreációt.

A 2024-es fürdőruhadivat elképesztően izgalmas

A legtöbben alapvetően az üzletek kínálatából tájékozódnak, és az alapján lövik be, hogy idén mely fürdőruhafazonok számítanak a legdivatosabbnak. Márpedig a márkák nem csupán a ruhákat, az estélyiket, a menyasszonyi kreációkat mutatják be a kifutón, a bikinik és az egyrészes dresszek éppúgy teret kapnak a reflektorfényben. Nemrég rendezték meg az idei Miami Swim Weeket, melynek keretein belül tengernyi csinos fürdőruhafazont lehetett megtekinteni.

Az eseménysorozat nem is kaphatott volna ikonikusabb helyszínt, ám a fantasztikus rendezvény egyértelműen a sikkes fürdőruhákra koncentrált. Olyan sok csinos, divatos fazont vonultattak fel a neves márkák, hogy nehéz lenne kiválasztani a legmenőbb darabokat a repertoárból. Mi mégis tettünk egy próbát, a galériában mutatjuk a kedvenc fürdőruháinkat, amelyek divatossá és trendivé varázsolják a strandos, tengerparti megjelenést, ráadásul rafinált kialakításukkal itt-ott az alakot is formálják.

 

Idén mind a bikinik, mind a klasszikus egyrészes dresszek előtérbe kerültek, ennek köszönhetően mindenki kényelmes és komfortos fazont választhat magának egy strandolós nap alkalmával. Visszatért a menő trikini is, ami csodás alakformáló hatásából adódóan hatalmas népszerűségnek örvend az idei kínálatban.

A repertoár rendkívül izgalmas, talán nem túlzás azt mondani, hogy még soha nem volt ilyen változatos, mint a 2024-es évben. A sportos és a nőies fazonok éppúgy teret kaptak, így mindenki a saját ízléséhez és stílusához igazíthatja a kiválasztott darabot. A modern, extrém szabások mellett a retró, magas derekú verziók éppúgy tarolnak, de visszatért az egyszerű Baywatch hangulatú fürdődressz is.

Jöhetnek az élénk, izgalmas árnyalatok, persze a fehér és a fekete sem szorult háttérbe. A mintákat tekintve egyértelműen az állatminták viszik a prímet a fürdőruhák között is, ami a mob wife trend térhódítását tekintve cseppet sem meglepő.

Kép: Ivan Apfel/Getty Images.

 

A Miami Swim Weeken nem csupán a fürdőruhatrendeken volt a hangsúly, sok márka mutatta meg, hogy a strandmegjelenés többől áll, mint a bikini vagy az egyrészes. Idén ismét népszerűvé váltak a különböző kiegészítők, a leplek, hálós darabok, valamint a frizurába tehető, fürdőruhához passzoló pántok és hajdíszek is. Sokan egy oversize inggel turbózzák fel az összhatást, míg mások elegáns kiegészítőket választanak a fürdődresszek mellé.

 

Kiemelt kép: Ivan Apfel/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

Cikkfotó: Ivan Apfel/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés