Lenny Kravitz és Lisa Bonet lánya manapság az egyik legígéretesebb tehetségnek számít Hollywoodban. Zoë sorra halmozza a sikereket, és a stílusérzéke is szót érdemel, hiszen bármikor felbukkan egy vörös szőnyeges eseményen, csodás megjelenésével azonnal kitűnik a tömegből.

hirdetés

Lenny Kravitz zenei karrierje nagyjából egyidős a lányával. Az 57 éves énekes-dalszerző továbbra is aktívan dolgozik, rendszeresen koncertezik, pár éve pedig a Super Bowl-on lépett fel Katy Perry-vel közösen. Kravitz sokoldalú tehetség, aki annyiféle hangszeren játszik, hogy gyakran egyedül veszi fel a dalait, emellett producerként, és alkalomadtán színészként tevékenykedik.

Lisa Bonet-val a nyolcvanas években kötötte össze az életét, és 1988-ban megszületett a lányuk. Zoë már gyerekként is érdeklődött a showbiznisz iránt, az első mellékszerepét tinédzserként kapta.

Zoë tehetségét hamar felismerték a rendezők, és az elmúlt években olyan sikerprodukciókban szerepelt, mint az HBO sorozata, a Hatalmas kis hazugságok. A sokoldalú színésznő sok különböző karaktert eljátszott a vásznon, látszik, hogy nem okoz neki problémát az átalakulás.

Lenny Kravitz lánya imádja a bohém stílust

A 32 éves színésznő főként az édesanyjára hasonlít, Lisa Bonet bájos vonásait örökölte. A testalkatuk úgyszintén hasonló, mindkét híresség alacsony és feltűnően vékony. Az öltözködési stílusukat egyforma jelzőkkel írhatjuk le: kedvelik a lazább, bohém divatelemeket, ám a szexisebb daraboktól sem riadnak meg.

A szexi pixie frizurát népszerűsítő Zoë az elmúlt években megtalálta a stílusát, és nagyszerűen vegyíti az egyes divatelemeket. A hétköznapokon főként lazább kreációkat visel, ám a szettjei sosem keltenek túlságosan hanyag összhatást. A színek és a fazonok tökéletes harmóniája minden szerelésében megjelenik. Imád játszadozni a különféle mintákkal, előszeretettel merít ihletet a múltbéli trendekből.

 

Lenny Kravitz lánya a vörös szőnyegen sokkal bevállalósabb, mint a hétköznapokban. Tökéletes alakját szívesen megmutatja itt-ott kivágott, esetleg mini kreációkban, ennek ellenére sosem kelt közönséges hatást a szerelése. Zoë nagyon figyel az egyensúlyra, ha épp kevés textil takarja a felsőtestét, akkor hosszú szoknyát vagy nadrágot választ.

A 32 éves színésznő megjelenése a frizurájától válik igazán különlegessé. Zoë határozottan merész, hiszen kedvenc hajviseletei között olyan ellentétes variációk szerepelnek, mint a rasztafrizura és a pixie fazon. Még a legrövidebb hajat is ultrasikkesen tudja viselni, nőies stílusának köszönhetően sosem válik túlságosan kisfiússá az összkép. Szeret játszadozni a kinézetével, az elmúlt években már sok különleges fazont kipróbált, mire megtalálta önmagát.

 

Kiemelt kép: Leon Bennett / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés