Zoë Kravitz és a YSL Beauté közös rózskollekciót dob piacra ősszel, melynek színvilágát és cuture dizájnját egyaránt az amerikai énekes és dalszerző lánya inspirálta, aki nemcsak részt vett a tervezési folyamatban, hanem jelentős szerepet játszott benne.

A harmincéves Zoë Kravitz ismertségét nem csupán híres szüleinek köszönheti. Igaz, hogy Lisa Bonet és Lenny Kravitz szerelemgyermekeként rengeteg figyelmet kapott – különösen, amikor a színésznő és az énekes rövid házassága véget ért -, de amint a saját útját kezdte el járni, nem a Kravitz név hozta meg számára a sikereket.

A modellként és színésznőként is népszerű hölgyemény az Yves Saint Laurent egyik jól bevált arca, aki tavaly a Black Opium illatokat és a Saint Laurent nyári és őszi kollekcióit népszerűsítette.

Bár Zoë Kravitz mindössze 157 centiméter, így főként csak plakátokon és divatfotókon szerepel, különleges, érzéki szépségével, és édesanyjától örökölt vagányságával mágnesként vonzza a figyelmet, ezért is szeretnek vele dolgozni az olyan nagy márkák, mint a Balenciaga, a Calvin Klein, vagy az Yves Saint Laurent.

Zoë Kravitz különleges megbízást kapott

Most azonban a korábbiaktól eltérő feladatot kapott a márka nagykövete, aki a Hatalmas kis hazugságok című amerikai sorozat második évadában is feltűnt idén nyáron.

Eddig csupán bemutatta a YSL termékeit, most azonban, egy kollaboráció keretein belül, nemcsak a reklámozási folyamatokban próbálhatta ki magát. A YSL Beauté x Zoë Kravitz sminkkollekció hat olyan rúzst tartalmaz, amit a szépségmárka és a modell közösen terveztek meg, gondos aprólékossággal.

A három, erősen pigmentált vörös rúzshoz, valamint a három, elegáns nude árnyalathoz Lenny Kravitz lánya a saját identitásából merített ihletet, és a YSL Beauty ikonikus Rouge Pur Couture formuláját vette alapul, ami személyes kedvence. A rúzsok három eltérő bevonattal kerülnek piacra szeptemberben: lesz közöttük matt, szaténfényű, és csillogó szatén, melyek még intenzívebbé teszik a bőr üde ragyogását.

További különlegességük, hogy a sminktermékeket a színésznő a hozzá közel álló példaképeiről nevezte el. A Lale’s Red az édesanyja, az Arlene’s Nude a nagymamája után kapta a nevét. Bár a kutyája nem használ rúzst, a hat szépségcikk közül az egyik az ő nevét viseli, méghozzá a Scout’s Red.

A YSL Beauty márka a tőle megszokott pazarul dekoratív, luxuscsomagolást sem adta alább, ám a hat rúzsárnyalat ezúttal nem aranyköntösben lép színre, hanem csillogó fekete borítást kapott, melyet a Zoë Kravitz által népszerűsített Black Opium parfüm ihletett.

A limited kiadású kollekció már elérhető az YSL Beauty oldalán, de hivatalosan csak szeptemberben kerül a boltokba. Szeptember 4-től megrendelhető lesz a Harrods weboldalán.

Kiemelt kép: Venturelli/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés