Mundruczó Kornél új filmje már elérhető a legnagyobb streamingszolgáltató kínálatában, így azok is megnézhették az alkotást, akik korábban lemaradtak róla. A Pieces of a Woman főszereplőjének nevét egy szempillantás alatt ismerte meg a magyar közönség. Vanessa Kirby a filmben nyújtott alakításáért elnyerte a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon a Volpi-kupát. Ám a stílusát is érdemes nagyító alá venni.

hirdetés

Vanessa Kirby számára a valódi áttörést A korona jelentette, amelyben ő alakított a fiatal Margit hercegnőt. A sorozatban számos lenyűgöző kosztümöt viselt, és a megjelenése minden epizódban kifogástalan volt. Kétségtelen, hogy a stylistok tökéletes munkát végeztek, hiszen a darabok elképesztően jól passzoltak a 32 éves színésznőhöz.

A magyar közönség tavaly ismerhette meg jobban, amikor eljátszotta Mundruczó Kornél Pieces of a Woman című filmjében a főszerepet. Az alkotás jó kritikákat kapott, és Vanessa alakítását is elismerő szavakkal illették.

Vanessa Kirby imádja a letisztult eleganciát

A film kapcsán számos alkalommal jelent meg a vörös szőnyegen, ahol megvillantotta kifogástalan ízlését. Vanessa stílusa az évek alatt sokat fejlődött, és jól látszik, hogy elegáns, nőies ruhatárral rendelkezik. Kedveli az egyszerűbb kreációkat, amelyek letisztulttá teszik a megjelenését.

 

A 32 éves színésznő karcsú alkatán a legtöbb fazon jól mutat, ám tudatosan kerüli az extrémebb szabásokat. Nem igazán viszi túlzásba a dolgokat, flancolás helyett a klasszikus vonalvezetésű darabokat kedveli. Ritkán látni mélyen dekoltált ruhakölteményekben, inkább a hátát szokta trükkösen megvillantani.

Vanessa a vörös szőnyegen kívül is szeret divatosan és nőiesen öltözködni, bár a hétköznapokban legfőképp lazább ruhadarabokat visel. A nőies eleganciát természetesen szem előtt tartja, így gyakorta színesíti a megjelenését blézerekkel és egyenes szabású nadrágokkal.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés