Valamikor cikinek számított, most szépségpöttyökként emlegetik a szeplőket. Az egykor takargatni kívánt foltocskákat sokan az arcukra festik, hiszen elképesztően különleges és bájos megjelenést kölcsönöznek. A 26 éves modell, Swantje Paulina nem takargatja szeplős bőrét, jóformán ennek köszönhetően tört be a divatszakmába. Modellkarrierje folyamatosan ível felfelé, csak idő kérdése, hogy a nagyobb márkák mikor figyelnek fel egyedi külsejére.

hirdetés

A szeplők megjelenése leginkább a genetikán múlik. Akinek hajlama van az apró foltokra, a napfény hatására egyhamar azon kapja magát, hogy apró, barnás, narancssárgás pöttyök borítják az arcát. Ez a megnövekedett pigmenttartalom miatt van így, ami pedig a melaninsejtek fokozott működésének következménye. Leginkább a világos, érzékeny bőrű hölgyeknél figyelhető meg a jelenség, amelynek láthatóságát szintén főként a genetika befolyásolja. A szeplők azonban nem csak nyáron jöhetnek elő, egyeseknek egyedi módon tarkítják bőrét az aranyló foltocskák, melyek télen sem halványodnak el.

A bájos szeplőket sokáig takargatták a gazdáik, voltak olyanok, akik több réteg alapozóval igyekeztek elfedni a bőrüket díszítő pöttyöket. Az egykoriban cikinek kikiáltott foltok mára elképesztően népszerűvé váltak, s akik nem nyertek szeplőt a genetikai lottón, különböző technikával próbálják magukra pingálni. Az Instagram és a TikTok tele van olyan tippekkel és házi praktikákkal, amelyekben azt fejtegetik, hogyan lehet élethű, természetes foltokat festeni. Vannak, akik a sminkre esküsznek, míg mások hennával pöttyözik tele az arcukat.

A gyönyörű német modell, Swantje Paulina nem takargatja bőrét, magabiztosan vállalja arcát és elfogadja, hogy megjelenése egészen különleges.

A szeplős modell felvállalja különleges arcát

Swantje Paulina arca cseppet sem hétköznapi, a modell azonban bátran vállalja különleges megjelenését. Testének számos felületét szeplők díszítik, amelyek nyáron még látványosabbá válnak, ezzel egészen egyedivé varázsolják a fiatal lány karakterét. A divatszakmában szerencsére kifejezetten kapóra jöhet, ha az ember lánya valamilyen okból kilóg a sorból, ezt pedig a 26 éves tehetség is igyekszik kihasználni. Szerepelt már a Tush magazinban, csak idő kérdése, hogy a nagyobb márkák is felfedezzék üdítő természetességét az Instagramon teret hódító tucatszépségek között.

Noha még mind a mai napig kap negatív kritikákat a bőrével kapcsolatban, bátran vállalja fel önmagát, véleményét és külsejét egyaránt. Úgy gondolja, hogy aki másokat bánt azért, mert a megjelenése eltér a megszokottól, az tulajdonképpen önmagával elégedetlen. Nem foglalkozik a hasonló kritikákkal, így fogadja el magát és imádja a szeplőit.

A fiatal modell különlegessége éppen a szeplőiben rejlik. Igéző kék szemeivel és csodás alakjával elképesztően nőies, vonzó a megjelenése. Karakteres arca komoly, határozott külsőt kölcsönöz neki, amit a bájos szeplők finoman lágyítanak. A kicsi foltocskák játékosságot visznek az összképbe, a gyermeki báj és a magabiztos tekintet ötvözete pedig roppant egyedivé teszi a kisugárzását.

Egyetértünk a modellel, ha mindenki ugyanúgy nézne ki és ugyanúgy gondolkodna, mindenki különleges volna, és egyúttal senki sem.

Kiemelt kép: Swantje Paulina/swalina/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés