Az elmúlt évtized bővelkedett kifejezetten érdekesnek nevezhető viseletekben. Voltak még egészen vállalhatóak, de egyes darabok hordhatatlannak számítottak. Ám, ezek a ruhadarabok amellett, hogy szinte sikítottak a divatrendőrségért, még kifejezetten előnytelen viseletnek is számítottak.

hirdetés

A divat folyton átalakul, és mindig más számít felkapottnak. Ennek köszönhetően a legelvetemültebb trendkövetők az évek során szinte már mindent magukra aggathattak. Vannak tipikusan olyan ruhadarabok, amik láttán az emberben felmerül a kérdés, hogy ezt mégis miért kellett. A 2000-es évek trendjei között ebből sokat találhatunk, és utólag már nem biztos, hogy jó ötlet volt őket viselni. Természetesen ebben az élen járnak a hírességek, akik a vörös szőnyeges megjelenéseik alkalmával rendszerint vállalhatatlan göncökbe bújtak.

Előnytelen ruhadarabok a 2000-es évekből

Viszont ezekkel a trendekkel nem csupán ez a baj, hanem sokszor szélesebbnek mutatták a legvéznább modelleket is. Mivel pont azokat a területeket hangsúlyozták, amelyek szinte senki számára sem előnyösek. Ezek közül szemezgettünk, és sorra vettük azokat a ruhadarabokat, amelyeket soha többé nem szeretnénk viszontlátni az üzletek polcain.

Ebből a listából nem maradhat ki az extrém alacsony derekú nadrág. Ez tényleg senkinek sem állt jól. Összenyomja a lábakat, és még a legminimálisabb felesleget is kihangsúlyozza, ami a csípő környékén megtalálható. Szóval ez egyértelműen egy hatalmas nem, annak ellenére, hogy a fiatal modellek ismét előszeretettel viselik.

Már a képből látszik, hogy miért előnytelenek a túlságosan bő nadrágok. Teljesen eltakarják az alakot, és iszonyatosan slampos hatást keltenek. Az alacsony derekat pedig már nem is kell említeni.

A csípőhangsúlyos, és felül bő ruhák szintén érthetetlenek, mivel az egyik legproblémásabb területre irányítják a tekintetet. Szerencsére nem számított sokáig divatosnak, valószínűleg mindenki rájött, hogy mennyire előnytelen.

A 2000-es években nem spóroltak a kiegészítőkkel, és a lehető összes csillogó dolgot magukra aggatták, vagy a ruhájukra. Ennek az eredménye egyértelműen látszik a sztárokon, akiknek szinte minden ruhadarabjuk túldíszített.

Az utolsó inkább egy teljes viselet, ez pedig a nadrág és ruha kombinációja. Teljesen értelmezhetetlen, és nehéz elképzelni olyan eseményt, amelyen ez megállná a helyét.

Nyitókép: Gotham / Getty Images.
Képek: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés