Keira Knightley egyszerű, mégis különleges ruhaválasztásával ismét kifogástalanná varázsolta megjelenését, a párizsi divathét egyik legelegánsabb vendége volt. A Chanel nagyköveteként is híres színésznő a nézőtér első sorában foglalhatott helyet a kifutónál, elegáns, szofisztikált megjelenésével pedig messziről kitűnt a forgatagból.

hirdetés

Keira Knightley Chanel ruhában érkezett: ő volt a párizsi divathét egyik legelegánsabb vendége

Semmi túlzás, semmi flanc, csupán letisztult elegancia. Akár ilyen röviden is lehetne jellemezni Keira Knightley megjelenését, a francia divathét remek alkalmat szolgáltatott a színésznőnek, hogy megvillantsa fantasztikus stílusérzékét. A kis fekete ruha zsenialitása múlhatatlan, egy ilyen darabot bármikor elő lehet kapni a szekrényből.

Noha első pillantásra egyszerűnek tűnik a választás, a finom vintage részletek teszik igazán stílusossá. A csipke már önmagában különlegessé varázsolja az egyébként hosszú, sokat takaró bársonyruhát, míg a szabásnak köszönhetően a szexi részletek ellenére is visszafogott marad az összkép. Keira Knightley semmi feltűnőt nem viselt magán, mégsem tudjuk levenni a szemünket erről a gyönyörű kreációról.

 

Nem csupán a csipke az, ami igazán lenyűgözővé teszi a fekete ruhát. A franciás megjelenéshez hűen egy feltűnő bársonymasnival tetézte a már egyébként is csodás eredményt. Pályája elején a színésznő még nem rendelkezett kiforrott stílussal, és a nőies elegancia finom fortélyainak sem volt birtokában, mára azonban mindenkit lenyűgöz romantikus eleganciájával.

A Chanel nagyköveteként gyakran viseli a divatház hímzett, tüllös és légies estélyi ruháit, most azonban az egyszerű sikkre törekedett. A kócos hullámokkal felturbózott bobfrizurájával és pántos vintage stílusú cipőjével tökéletes harmóniát teremtett.

Ha már francia divathét, a sikkes, extrém napszemüveg sem maradhat el. A retró darab kissé elvett a ruha komolyságából, ami minden bizonnyal szándékos volt. Ettől nyárias, mégis kifinomult lett az összkép.

Kiemelt kép: Kristy Sparow/WireImage/Getty Images.

Kép a cikkben: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés