Saoirse Ronan mostanában mindenhonnan visszaköszön ránk, legalábbis, ahol parfüméria van a közelben. Ő lett ugyanis a Calvin Klein márka legújabb, Women nevű parfümjének egyik reklámarca. A képek hihetetlen harmóniát és megmagyarázhatatlan szépséget sugároznak, pedig a 25 éves színésznő egyáltalán nem visel sminket az arcán.

hirdetés

Persze a natúr külső nem áll messze Saoirse stílusától, a legtöbb vörös szőnyeges megjelenését is visszafogott smink jellemzi. Elmondása szerint a húszas évei elején nagyon rossz állapotban volt a bőre, aminek okát a gyakori sminkelésben látta. Például, amikor a Lady Bird című filmet forgatta, a rendező, Greta Gerwig kifejezetten jó ötletnek tartotta, hogy ne sminkeljék ki. Ez a lépés adott erőt a színésznőnek, hogy egyre kevesebb sminket viseljen, és ezáltal pihentesse a sminktermékekre érzékenyen reagáló bőrét. A vörös szőnyeges események alkalmával leginkább az ajkaira koncentrál, ahol a púderes pink és a téglavörös árnyalatok a kedvencei.

Szépségápolásban is a minimalizmusra törekszik. Könnyű arctisztító olaj, C-vitaminos szérum, hidratáló és egy korrektor képezik napi rutinjának eszközeit. Havi arckezelésre sem jár, helyette a reflexológiára esküszik, ami szuperül ellazítja az egész testét.

 

Leszögezhetjük, az egykori gyerekszínész, mostanra Golden Globe-díjjal és háromszoros Oscar-jelöléssel is büszkélkedő Saoirse Ronannek remekül áll a no makeup-makeup, természetesen szép vonásait csak még jobban kiemeli.

Kiemelt kép: Getty Images / Axelle/Bauer-Griffin.

  • Megosztás:
hirdetés