Rosie Huntington-Whiteley a Victoria’s Secret egyik legnépszerűbb angyala volt, ám idővel lecserélte a kifutót a filmvászonra. A 34 éves manökent ennek ellenére gyakran láthatjuk különféle divatkampányokban, a hétköznapokon pedig különleges szereléseivel tűnik ki a többi modell közül.

hirdetés

A 34 éves Rosie Huntington-Whiteley a kétezres évek közepén robbant be a köztudatba, amikor a Victoria’s Secret beválasztotta angyalai közé. A bájos arcú modell egymás után kapta a felkéréseket, és számos magazin címlapján szerepelhetett. Szoborszerűen kidolgozott testével hamar a médiafigyelem középpontjába került, így nem csak szépségével, hanem stílusos, nőies megjelenésével is felkeltette a divatszakemberek érdeklődését. Ma már a legjobban öltözött nők között emlegetik.

Rosie eleinte nagyon lazán öltözködött, kedvelte a farmereket, lazább felsőrészeket, poncsókat és a hatalmas táskákat. Mindig követte a divatot, ám igyekezett egyedi stílusjegyekkel megfűszerezni az összeállításait. Az elmúlt években azonban alaposan átalakult a megjelenése: egy jól kombinálható ruhatárat épített fel, amelyet a nőies fazonok uralnak.

Rosie Huntington-Whiteley mestere az egyszerű eleganciának

Az elmúlt évek során a modell meglátta a lehetőséget a letisztult, egyszerű alapdarabokban. Bár visszafogottabban öltözködik, mint korábban, ettől még cseppet sem lett unalmas a megjelenése. A trendekre általában csak irányvonalként tekint, nem hajkurássza mindig a legfrissebb fazonokat. Ugyan a slágerkreációk mindig megjelennek az összeállításaiban, odafigyel az egyensúlyra, és inkább a nőiesebb, időtálló örök darabokat részesíti előnyben.

Rosie Huntington-Whiteley imádja a ballonkabátot, az átmeneti szezonban sokszor választja ezt a nőies, elegáns kreációt. Az elmúlt években szinte már mindennel viselte, bebizonyítva, hogy egy jól szabott kabátka valóságos jolly joker!

Gyakran látni blézerben, amelyet egyszerűbb felsőrészekkel variál. A sikkes kombinációt legtöbbször nadrággal egészíti ki, és különleges, formabontó kiegészítőkkel teszi teljessé a megjelenését.

Nagyon odafigyel a tónusok összhangjára, ezért többnyire egy semleges színkészletből szemezget. A fekete és a fehér majdnem mindig az öltözéke részét képezi, ám kedveli a barna, illetve a bézs árnyalatait.

Bár főként az alapszínekkel játszadozik, időnként megjelennek nála a vidámabb árnyalatok, de roppant visszafogott formában. Legtöbbször egy-egy színes kiegészítővel szokta feldobni a szerelését, vagy egy feltűnőbb ruhadarabbal trükközik.

A 34 éves manöken nagy hangsúlyt fektet a kiegészítőkre, több különleges kreáció is található a gyűjteményében. A sikkes apróságok csak még nőiesebbé varázsolják a megjelenését, és az alapdarabokat is kellőképp izgalmassá teszik. Az ékszereket sem veti meg, ám ezekkel sem esik túlzásba, finoman jeleníti meg a fényes csecsebecséket.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés