Ismét elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka, amikor egy kicsit csinosabban öltözhetünk, és a sorból az álomszép fehérneműk sem maradhatnak ki. A nőies, szexis ruhák alá nem viselhetjük az elnyűtt szetteket, ezért érdemes beszerezni pár csipkecsodát, amelyek még ajándéknak is megállják a helyüket!

hirdetés

Télen a réteges öltözködés miatt kiemelten fontos, hogy milyen fehérneműt választunk. Hiszen ezek a darabok közvetlenül érintkeznek a bőrrel, és az egész napos viselés során nem jó, ha mondjuk a cicifix túlságosan bő vagy éppen szűk. Szerencsére szép számmal sorakoznak olyan bugyik és melltartók a kínálatban, amelyek ötvözik a praktikumot és a nőiességet.

Álomszép fehérneműk, amelyek emelik az ünnep ragyogását

Bár tény, hogy a csipke nem épp a legkényelmesebb viselet, a karácsonyi időszakban mégis elmaradhatatlan. A trükkösen kivágott alkalmi ruhák alá elképzelni sem tudnánk megfelelőbb fehérneműt, és az érzékeket is alaposan felborzolja egy vörösben pompázó csipkecsoda. Egyes kreációk önmagukban is öltöztetnek, így a csalafinta dekoltázs vagy a trükkös hátkivágás sem jelenthet problémát.

A klasszikus feketében és a szenvedélyes vörösben pompázó csipkekreációk a kifinomult nőiességet hirdetik, míg a finom selyem egyszerre simogatja a testet és a lelket. A domborulatokat sejtelmesen megvillantó fehérneműk felerősítik a nőiességet, és akkor is megdobják az önbizalmat, ha csak a viselőjük tudja, mi rejtőzik a ruha alatt. Az üzletek igazán különleges kreaciókkal rukkoltak elő az ünnepi időszakra. Mutatjuk a szupernőies, érzéki darabokat!

 

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés