Renée Zellweger stílusa, megjelenése elképesztően átalakult az elmúlt években. A színésznőt sokan csak Bridget Jonesként ismerik, ám a való életben rendkívül távol áll az ízlése a lezser, hanyag összeállítások viselésétől. Nem túlzás azt mondani, hogy tökélyre fejlesztette egyedi, nőies stílusát. Rendszerint letisztult, finom darabokat választ mind a hétköznapokon, mind pedig a vörös szőnyeges események alkalmával.

hirdetés

Vannak olyan filmes karakterek, amelyek abszolút beleégtek a rajongók elméjébe. Ilyenkor sokan hajlamosak összemosni a szerepet az azt megtestesítő színésszel. Így lesz Sophie Marceau örökké Vic Beretton a Házibuli című filmből, Jennifer Grey pedig Baby a Dirty Dancing című romantikus drámából. Renée Zellweger szintén beállhat a sorba, ugyanis ő maga is nehezen vetkőzi le ikonikus szerepét. Sokan még mind a mai napig Bridget Jonesként hivatkoznak rá.

A színésznő által megtestesített karakter olyannyira egyedi és szerethető, hogy már-már egybeforrt Renée Zellweger nevével. A Bridget Jones naplója hatalmas sikert aratott, s mind a mai napig népszerűnek számít a szórakoztató mozik világában. Tény, hogy Bridget nem arról híres, hogy csodás stílusérzékével csavarja el a férfiak fejét, ám a való életben a sikkes Renée fantasztikusan öltözik. Az elmúlt években sokat finomodott a stílusa, minden választása zseniális ízléséről árulkodik, legyen szó a szimpla hétköznapi szettekről vagy éppen vörös szőnyeges megjelenésekről.

Renée Zellweger stílusa maga a megtestesült elegancia

A színésznő minden alkalommal csodálatosan fest, pedig egyáltalán nem tolja túl a flancot. A letisztult, könnyed megjelenés híve, a mindennapokban, tévés megjelenések alkalmával és a vörös szőnyegen is a visszafogott, nőies holmikra szavaz. Gyakran visel kosztümszetteket, amelyek abszolút kiemelik csodás alakját. Szívesen vesz fel fekete cuccokat, ám előfordul, hogy a sötét tónust egy vibráló, feltűnő árnyalattal bolondítja meg.

 

Renée Zellweger általában előnyös, különleges fazonokat választ, szívesen hangsúlyozza nőiességét, azonban a túlzó, mélyen kivágott vagy sokat mutató holmiktól teljesen elzárkózik. Az 53 éves színésznő remek formában van, láthatóan remekül érzi magát a bőrében, ezt pedig öltözködésével is tükrözi.

A színésznő egyébként valóságos átalakulóművész. Noha manapság nádszálkarcsú alakjával nyűgözi le a rajongókat, annak idején jelentős súlyt szedett fel magára, kizárólag Bridget Jones kedvéért. Alakja folyamatos változáson ment keresztül, ám sokan kiszúrták, hogy az arcvonásai is átalakultak az évek során. Miközben sokat finomodott a stílusa, arcának sajátos vonásai szinte teljesen átformálódtak, megjelenésében már szinte csak nyomokban lehet felfedezni régi önmagát. Egyesek szerint botox van a dologban, ám Zellweger rendszerint tagadja, hogy bármilyen művi átalakításon, beavatkozáson esett volna át.

Kiemelt kép: Matt Winkelmeyer/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés