Bridget Jonesra már egyáltalán nem hasonlít a nádszálkarcsúra fogyott színésznő, viszont kezdenek visszatérni a régi vonásai, amelyek a megszokott arcára emlékeztetnek.

Renée Zellweger idén áprilisban töltötte be az ötvenedik életévét, ám az alakján ez cseppet sem látszik. Vékonyabb, mint valaha, és süt róla, hogy most igazán jól érzi magát a bőrében. Öt évvel ezelőtt sokakat kétségbe ejtett, amikor drasztikus átalakuláson ment keresztül, és egészen új emberként jelent meg a közönség előtt.

Bár tagadta, hogy plasztikáztatott volna, mandulavágású szemei feltűnően kerekebbek lettek, és vonásai annyira eltorzultak, hogy szinte felismerhetetlen volt. Azt senki sem tudja biztosan, hogy mi történhetett a színésznővel akkoriban, hiszen 2016-ban azzal zárta le az évekig tartó találgatásokat, hogy bejelentette, sohasem nyúlt az arcához. Sokan botoxot sejtettek Renée Zellweger különös átváltozása mögött, hiszen egy idő után ismét régi vonásaival tűnt fel a rivaldafényben, és az arcmimikáját is láthatóan visszanyerte.

A színésznő egyébként valóságos átalakuló művész, kezdve azzal, hogy a Bridget Jones megformálásához nemcsak a brit akcentust sajátította el, hanem jelentős túlsúlyt szedett fel magára, majd a második rész forgatása előtt ezt újra bevállalta. Az idén bemutatásra váró Judy film kedvéért cérnavékonyra fogyott, és a maszkmesterek segítségével teljesen átlényegült, hiszen a filmben Liza Minnelli édesanyját, Judy Garlandot alakítja. A Netflix  What/if – Mi lenne, ha – című új sorozatában is feltűnik idén Zellweger, és egy biztos, hogy mindenkit elkápráztat majd új külsejével.

 

Az Oscar-, és Golden Globe-díjas amerikai színésznőről nemrég a Town & Country Magazine számára készültek fotók, két elbűvölő szettben. Renée Zellwegert újra a régi fényében láthatjuk a képeken, bár kissé megszaladt a Photoshop. Formás lábait is megvillantotta a Versace fekete miniruhájában, és Victoria Beckham trencskó szabású dresszében. A fotókat Adam Amengual készítette, a stílusért Rebecca Ramsey, a frizuráért Richard Marin, a sminkért Dana Hamel felelt.

 

Kiemelt kép: Tony Barson/Getty Images.

Képgaléria képei: Adam Amengual/Town & Country Magazine.

  • Megosztás:
hirdetés