A legtöbb nő ruhatárában ott lapulnak a különlegesebb, érzéki fehérneműk, ám a mindennapi viselésre szánt bugyi és melltartó esetében, gyakran óriási dilemma előzi meg a vásárlást. Szexi, vagy inkább kényelmes legyen a választott darab? Olyan kreációkat gyűjtöttünk egy csokorba, melyek mindkét kritériumnak megfelelnek.

hirdetés

Az őszi-téli időszakban, amikor több réteg ruhát viselünk magunkon, kiemelten fontos, hogy a fehérnemű, ami közvetlenül érintkezik a bőrünkkel, extra kényelmes legyen. A minőségi, mikroszálas és légáteresztő anyagokra nemcsak nyáron kerül nagy hangsúly, hiszen egy-egy vastag pulóver alatt könnyen fogságban érezheti magát az ember lánya, ha a cicifix izzasztó, szoros, vagy épp csúszkál, mert a test hőjétől kinyúlik.

Érzéki, ultrafinom fehérneműk

A viszketős csipkék is megölik a komfortérzetet, hiába szexisek, ráadásul a merevítőkkel éppúgy meggyűlhet a baj. A párnázott melltartók esetében szintén ügyelni kell arra, hogy jól szellőzzenek, és a pántok ne vágjanak be a bőrbe, mégis biztos tartást nyújtsanak.

A bugyi sem nélkülözheti a kényelmi szempontokat, hiszen fontos, hogy ne okozzon bőrirritációt az intim területeken. A jó fehérneműt szinte észre sem veszi magán az ember, vagyis nemcsak az anyagösszetétel és a varráskialakítás számít, hanem a megfelelő méret megválasztása is, hiszen nem túl jó, ha egész napos viselés után, a bugyi, vagy a melltartó, lenyomatot hagy a bőrön.

Szerencsére az idei fehérnemű-kollekciók könnyed, finom darabokat is felvonultatnak, melyek a letisztult eleganciát ötvözik a kényelmi funkciókkal.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés