Bár a klasszikus fekete darabot nem szorítják ki a divatból, a színes harisnyák is labdába rúgnak idén. Tavasszal a harsányabb kreációktól sem kell ódzkodnunk, mert, ha jól kombináljuk a színeket, ennyi túlzás még belefér.

Bohókás, vidám trend veszi kezdetét tavasszal, mely tökéletesen visszatükrözi a kikelet minden örömét és vibrálását. A zoknik mellett a harisnyák sem kerülik el a divat figyelmét, sőt, a kiegészítők élén bukkannak fel.

Télen még a sötét, anyagában mintás, illetve csillogó darabok uralták a népszerűségi listát, most azonban az élénk és pasztelles színek széles skáláját vonultatja fel a harisnyairányzat.

Először megrémültünk a rikító tónusok láttán, de aztán egyre több példával rukkolt elő az utcai divat, bebizonyítva, hogy még az olyan domináns árnyalatokat is lehet stílusosan viselni, mint amilyen a vörös, a zöld, a narancssárga vagy a kék.

Az erős árnyalatú harisnyákkal játszó divatirányzat ugyan megkívánja a jó színérzéket, de a két-három színblokkra felosztott öltözék alapjait könnyű ellesni.

Ha olyan ruha van rajtunk, mely tarka és sokszínű, válasszuk ki egy-két árnyalatát, és azokat vonultassuk fel a kiegészítőinkkel. Így biztos, hogy nem törjük meg a színharmóniát.

Ha nem vagyunk egészen biztosak a dolgunkban, kombináljuk semleges, visszafogott árnyalatokkal a vibráló tónusú harisnyát. A szürke és a fekete mindig jó választás, amivel nem lőhetünk félre.

Egyedül a dzseki lóg ki a fekete-piros öltözékből, de így is megvan az összhang.

Az élénkzöld nagyon divatos lesz tavasszal, melyhez jól passzolnak a semleges homokszínek, illetve a barna és bézs árnyalatok, melyek valamelyest visszafogják és letompítják harsányságát.

A szürke és barna kombinációjából álló öltözék is jól passzol a zöld harisnyához.

A melegséget sugárzó mandarinszínt és a hűvös pasztellkéket nagyon nehéz egymás mellett elképzelni egy szettben, pedig ilyen légies összeállításban egészen jól működnek.

 

  • Megosztás:
hirdetés