Most, hogy több időt töltünk otthon –a nehézségek ellenére-, kihasználhatjuk a körülményeket, hogy jobban odafigyeljünk magunkra. Sajnos a közösségi edzéseket, edzőtermeket egy ideig biztosan kerülnünk kell, de hála az online kurzusoknak, és általában az internetnek, otthon is megoldható a testmozgás.

10 perc edzés a feszes lábakért és az állóképességért

Az alábbi videóban egy szuper láb- és popsifeszesítő gyakorlatsort láthatsz, amit tíz-tizenöt perc alatt elvégezhetsz. Erősíti és kerekíti a hátsót, ezen kívül a belső combizmot dolgoztatja meg alaposan. Ezek a területek kitartó és rendszeres edzést igényelnek, hiszen a lazább kötőszövet miatt ide több zsír raktározódik el.

A combizom elernyedése sok nőnek jelent esztétikai problémát, de nemcsak ezért fontos ennek az izomcsoportnak az edzése: a fejlett combizom növeli az állóképességet, amire most különösen nagy szükség van. És mi a jó még ebben a videóban? Az, hogy képzeletben elrepít a napsütötte Maldív-szigetekre, így, ha közvetlenül nem is élvezhetjük az ébredező természet közelségét, egy csepp kárpótlást kapunk a videó által.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés