A combizom edzése a leghálátlanabb edzésprogramok között van, hiszen kitartóan és rendszeresen végzett gyakorlás mellett is időbe telik, mire látványos eredményt ad. Pont emiatt nem szabad feladni az elején, ha esetleg egy hét után még nem látsz jelentősebb változást.

A combizom a legnagyobb izomcsoport, így a láb edzése rendkívül megterhelő, különösen, ha nincs hozzászokva az ember a rendszeres sportoláshoz. A belső comb petyhüdtté válása rengeteg nőt érint, hiszen ide raktározza el a szervezet a legtöbb zsírt.

Ennek oka, hogy ezen a területen sokkal lazább a kötőszövet, így a zsír viszonylag gyorsan és könnyen raktározódik el ide. Ha az ember hízik, a csípő és a mell mellett ez a terület veszi fel a legtöbb zsírt.

Sajnos ezt a felesleget leadni és tónusossá tenni a combokat, nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen! A következő videóban öt olyan gyakorlatot láthatsz, amiket ha rendszeresen végzel, látványos eredményre számíthatsz. Semmilyen eszköz nem kell hozzá, csupán egy jógamatrac, de ennek híján a szőnyeg is megteszi.

Természetesen ne felejts el megfelelő mennyiségű vizet is inni, továbbá egészséges ételek fogyasztásával is hozzájárulhatsz a zsírfelesleg eltűnéséhez.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés