Az Elvis című filmben a fiatal Priscilla Presley-t alakító színésznőn sokaknak megakadt a szeme. Nem véletlenül, Olivia DeJonge stílusa mind a moziban, mind pedig a való életben kifogástalan és nőies. Apró finomságokkal éri el az elegáns hatást, miközben simán bevállalja a különleges, lélegzetelállító darabokat. Rendkívüli ízlésével nem csupán a filmszakmát, a divatvilágot is meghódíthatja.

hirdetés

Olivia DeJonge neve ez idáig sokak számára ismeretlen volt, azonban az Elvis című film megjelenése óta nem csupán a zseniális színészi játékával, de fantasztikus ízlésével is felhívta magára a figyelmet. A gyönyörű színésznő Elvis fiatal feleségét alakítja a moziban. A vásznon tökéletesen hozza Priscilla nőies stílusát, és a való életben szintén felfedezhetünk hasonlóságokat.

Apró részletekkel, kifinomult anyagokkal és kiegészítőkkel éri el az elképesztően ízléses megjelenést. A sikkes elegancia megtestesítője. Legyen szó bármilyen eseményről, Olivia DeJonge lélegzetelállító ruhákba bújik. A galériában összegyűjtöttük a kedvenc szettjeinket a színésznő repertoárjából.

 

Olivia DeJonge stílusa elképesztően sikkes

Priscilla Presley-ről köztudott, hogy mindig hatalmas hangsúlyt fektet a kifinomult megjelenésre, az évek múlásával sem adott lejjebb a rá jellemző eleganciából. Nem tud hibázni, ha divatról van szó. Minden egyes általa választott darab összhangban van egymással, elképesztően figyel a részletekre és rendszerint csodálatosan fest. Az őt alakító fiatal színésznő legalább ennyire otthonosan mozog a divat világában.

Olivia DeJonge nem csak szépségével és színészi tehetségével kápráztatja el a rajongókat, nőies, finom stílusával mindenkit levesz a lábáról. Nem viszi túlzásba a flancolást, mégis minden alkalommal sikkesen jelenik meg a kamerák előtt. Ahogy Priscilla, úgy Olivia is a részletekben rejti el az eleganciát, finom ruhaanyagokkal és kiegészítőkkel trükközik a látványos eredmény érdekében.

 

A színésznő alacsony termetét remekül ellensúlyozza a megfelelő fazonokkal. Olivia DeJonge 160 centiméter magas, ám a róla készült fotókon magasabbnak tűnik. Alaknyújtó ruhákat visel, melyeknek köszönhetően kifejezetten arányosnak hat a sziluettje. Érdemes ellesni tőle pár öltözködési trükköt, mesterien variálja a trendi, csinos holmikat.

A filmben igyekeztek a minél pontosabban megidézni Elvis, valamint Priscilla megjelenését. A ruhaválasztások, valamint Olivia frizurája egyértelműen tükrözi a kor sajátosságait, de Priscilla csodás ízlése éppúgy visszaköszön a nőies, elegáns összeállításoknak köszönhetően.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Kép a cikkben: Lionel Hahn/Dominique Charriau/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás: