Bár nem túl nőies sport, az árnyékbokszolás a nők körében is egyre inkább hódít. Nem csoda, hiszen nagyszerűen feloldja a testben a mindennapi feszültséget, elűzi a gondterhelt gondolatokat, és jobban szálkásít, mint az edzőtermi gépek.

Ha nincs kedved vagy időd hetente többször csoportos edzésre járni, ebből a videóból könnyedén elsajátíthatod a gyakorlatokat. Intenzív bemelegítéssel indít, mely már önmagában átmozgatja a berozsdásodott izmokat. Azután következik az árnyékbokszolás, ami mini súlyokkal történik, hogy még hatékonyabbak legyenek a ritmikusan ismétlődő mozdulatsorok.

A grátisz benne, hogy a karok lendítésével és emelgetésével nemcsak a bicepsz dolgozik, a hasizom éppúgy próbára van téve. Szinte észrevétlenül leapadnak a derékra rakódott zsírpárnák, illetve laposabb és feszesebb lesz a hasfal, ha az alábbi mozdulatokat követve, kitartóan bokszolsz a levegőbe. A végére tartogat egy kis ugrabugrálást is az edzésprogram, így a zsírégetésnek is eleget tehetsz.

Majd ugyanúgy, mint a bemelegítésnél, az utolsó feladatok lelazítják, nyújtják és felfrissítik az izmokat. Már az is elég, ha heti kétszer beiktatod a napodba a 10 perces árnyékbokszolást, hiszen elég aktív programról van szó, vagy még jobb, ha más, nőiesebb mozgásformákkal variálod. A befektetett idő hamar megtérül, így bátran hordhatod kedvenc ujjatlan és hasvillantó felsőidet.

  • Megosztás:
hirdetés