Dita Von Teese igazán említésre méltó stílussal rendelkezik. A 48 éves burleszktáncosnő nem csak szépségével, hanem vintage hangulatú öltözékeivel is vonzza a tekintetet. Imádja az ötvenes évek klasszikus fazonjait!

hirdetés

A 48 éves Dita Von Teese még mindig sokakat elgondolkodtat, vajon mi lehet a titka annak, hogy ennyire változatlan a szépsége? A filmbe illő művésznő ugyanis inkább hasonlít egy tökéletesre tervezett vintage babára, mint egy valós személyre. Porcelánbőre makulátlan, nőies alakjához pedig remekül passzolnak az általa választott klasszikus vonalvezetésű, old Hollywood stílusú ruhák.

Dita Von Teese vintage stílusa egyedülállóan szexis

A táncosnő egyébként a modell- és tánckarrierje mellett a divattervezésbe is belefogott. Nevéhez természetesen nem más, mint egy egyedi tervezésű fehérnemű-kollekció köthető. Nem is kérdéses, hogy minden kreációján tetten érhető Dita elegánsan szexistílusa. Számára nem számít, hogy rég elhagytuk az évezredfordulót, ő rendületlenül az 50-es évek divatjáért rajong.

Viseleteiben a klasszikus nőiesség kap hangsúlyt. Szívesen játszik a kacérabb dekoltázsokkal, azonban mindezt kellő eleganciával teszi, így sohasem közönséges a dögös összhatás. Elragadó kisugárzása, és látványos ruhaválasztásai teszik ízlésessé a sztriptíztáncosnő stílusát. Jó érzékkel állítja össze a kifinomultan szexis szetteket, így soha nem kelt olcsó hatást.

 

Előszeretettel visel mélyzöld színt a művésznő, hiszen egy jól eltalált árnyalattal csak még inkább kiemeli hófehér bőrét és vörös rúzsát. Egyik vörös szőnyeges ruháját a smaragdzöld színválasztás, illetve a dressz karcsúsító szabása teszi ultra sikkessé. Ráadásképp a hátán található különleges kivágást is megmutatta a díva.

 

Szereti a nemes anyagokat, a selyem- és bársonyholmikat, hiszen lágy tapintásukkal és csillogásukkal elegáns hatást keltenek. A látványos textúrákat, ha csak részleteiben is, de gyakran használja.

 

Ha sötét szettben lép a színpadra vagy éppen a fotósok elé, akkor is izgalmas a megjelenése. Ennél a ruhájánál az áttetsző, játékos fodrok jelentették a csavart.

 

Dita Von Teese a visszafogott stílusú szettjeit is mindig megfűszerezi valamivel. A villantós, combközépig felvágott ruhafazonok, és a könyék fölé érő bőrkesztyűk hatásos kellékei a művésznőnek.

 

Kiemelt kép: Franziska Krug/Getty Images.

Cikkfotók: Dominique Charriau/WireImage, Eric Fougere/Corbis, Daniele Venturelli, Steve Granitz/WireImage, Stephane Cardinale – Corbis, George Pimentel/WireImage, Franziska Krug, Randy Shropshire/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés