A modern popkultúra korszakában a nő szépsége egyet jelent a karcsú és feszes idomokkal, ami lehetőleg hibátlan is legyen, tehát sehol egy stria vagy narancsbőr. Mégis, elhiszi valaki, hogy ez lehetséges? Vagy ez csupán egy néhány kattintással felépített szép illúzó, amiért nők ezrei válnak önértékelési zavarokkal küzdővé? Egy bátor influencer az Instagramra vitte a kérdést.

hirdetés

Ilyen a molett nő teste Photoshop nélkül

Ma már egyre több platformon látni példákat a női sokféleség hirdetésére, amik elsősorban elfogadásra és önszeretetre buzdítanak. Ariella Nyassa, ausztrál influencer az egyik példa erre, aki dús keblekkel, narancsbőrrel és még striákkal is büszkélkedhet. A szó teljes értelmében, ő ugyanis ezt egyáltalán nem szégyelli. Istagramjára kivétel nélkül filtermentes képeket posztol, megmutatva, hogy néz ki egy nő teste valójában, Photoshop nélkül. Képeivel nemcsak önmaga, de más, hasonló helyzetben lévő nőért is kiáll, nem kevés pozitív kommentet hagyva maga után.

Vajon így is lehet egy nő vonzó? Szerencsére a kérdésre már egyre több divatcég is keresi a választ, így mondhatni nem hiábavaló sokak törekvése a molettebb, általánosságban véve nem tökéletes nők számba vételére. Egyre több ducimodellt látni divatkampányokban, ami egyben az igény elfogadását is jelenti, a nagyobb méretekre. Egyszóval, jó látni, hogy a világ fejlődőképes, és már nemcsak egy teljesíthetetlen illúziót kerget.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés