Gyönyörűek, stílusosak, és nagyon értenek ahhoz, hogyan aknázzák ki a közösségi portálokban rejlő lehetőségeket. A legmenőbb divat-influencerek között tartják számon őket, akik fotóikkal sokakat inspirálnak.

hirdetés

A menő divat-influencerek között modellek és Youtube-sztárok is akadnak, akik ugyan még nem rendelkeznek milliós követőtáborral az Instagramon, de tevékenykedésükre sokan felfigyeltek a videó- és képmegosztó portálokon. Ezek a fiatal nők valós képet adnak a mai divatról, mind az öltözködés, a szépségtrendek, vagy a stílusos kajafotók tekintetében.

Internetes ismertségüknek termékreklámot, vagy divatkampányt is köszönhetnek. Ez az öt influencer szerepelt például a Deichmann tavaszi-nyári cipőkatalógusában.

Népszerű divat-influencerek, akiknek jó nézegetni a fotóit

Noor De Groot

A szőke holland hölgyemény a napi outfitjei mellett nyaralásokról, fesztiválokról, mutatós ételekről, és persze a kislányáról is szívesen posztol az Instagramra. 2013-ban alapozta meg sikerét, amikor elindította Queen of Jet Lags blogját, mely valójában útinaplónak készült, de Noor De Groot izgalmas csavarral összekötötte a divattal.

Egy évvel később azonos néven Youtube-csatornáját is útjára engedte, amivel nagyon gyorsan népszerűvé vált. A stílusos anyuka Budapesten is járt már utazásai során, ahol megörökítette napi öltözékét. Igaz, nem sokat időzött a városban, de a blogjában nagyon dicsérte.

Melina Martin

Az igéző kék szemekkel megáldott német modell, Melina Martin példaképe Heidi Klum. Nemcsak a képmegosztó portálokról, hanem a Berlin Fashion Week-ről is ismerős lehet. Instagram-profilján főként outfit- és divatfotókat oszt meg.

Marta Lozano

A gyönyörű spanyol modell jogot tanult a Valenciai Egyetemen. Alig 16 évesen csöppent bele a modellvilágba, de közben a továbbtanulásnak is sok időt szentelt. Marta Lozano színpompás stílusfotói mindenkit elbűvölnek, így nem is csodálkozunk azon, hogy 793 ezer követővel rendelkezik.

Kim Lianne

Az osztrák influencer korábban előadóként dolgozott a Kronehit online rádióhálózaton, majd a Youtube-on vált népszerűvé, ahol milliós feliratkozó bázist épített ki. Sikerét felhasználva, megnyitotta online ékszerboltját Cult néven, és az Instagramon is nagy követőtáborra talált. Nemcsak a szépség- és divatfotókban, hanem a gusztusos kajaképekben is jeleskedik.

Leomie Anderson

A 26 éves angol modell és tervező 2015-ben vonult végig először a Victoria’s Secret nagyszabású divatbemutatóján, 2019-ben pedig hivatalosan is angyalkává avatta a fehérneműcég.

Többek között a Marc Jacobs, a Ralph Lauren, a Moschino, a Giorgio Armani, az Oscar de la Renta, és a Calvin Klein kifutóján is megfordult, illetve ő az egyik arca a Fenty Beauty és a Pat McGrath sminkmárkáknak. Instagram-profilján szexi és divatos fotókból nincs hiány: a népszerű modell fehérneműben és sportruhában is megmutatja formás testét.

Kiemelt kép: David M. Benett/Getty Images.

  • Megosztás: