Változatosan öltözködni, mindig tiptopnak lenni egyébként is nehéz, de ha még gyereke is van az embernek, szinte biztos, hogy a reggeli készülődés nagy kihívást jelent.

Anyaként én is gyakran tapasztalom, hogy az öltözködés plusz időbefektetést kíván, amit sokszor nehéz elcsípni máshonnan. Ezért érdemes olyan ruhatárat kialakítani, melynek elemei sokféle verzióban és stílusban variálhatóak, könnyen összeilleszthetők, és megvannak a jól bejáratott alapdarabjai.

Elsőre talán úgy tűnhet, hogy az anyaságot és a stíluskialakítást nehéz egy fedél alatt összehozni, de nem lehetetlen. Mutatunk néhány sikkes anyukát, akinek a kisujjában van a divat. Bizonyára nekik is vannak rossz napjaik, amiről nyilván nem posztolnak az Instán, de az esetek többségében valóban tiptop a megjelenésük.

Két barátnő, két New York-i anyuka mutatja be mindennapi öltözékét a Somewhere Lately blogban.

 

 

A Style your Senses blog szerkesztője, Mallory Fitzsimmons anyukaként is nagyon csajos. Szeret színesen, változatos stílusban öltözködni. Napi szettjét kismamaként is megosztotta az Instagramon.

 

 

Brittany Maddux profi módon keveri a stílusokat. Legyen szó eleganciáról vagy sportos vagányságról, ő mindig úgy néz ki, mintha egy magazinból lépett volna elő. Nagy pocakkal is szívesen megosztotta másokkal öltözködési szokásait, és gyakran posztol cuki fotókat a gyermekeiről.

 

 

Shannon Willardson egy stílusos, ám cseppet sem tökéletes anyuka mindennapjait mutatja be blogjában. Az öltözéke gyakran praktikus, gyerekekhez szabott.

 

 

Christine Andrew valószínűleg olyan titkot ismer, ami csak keveseknek adatik meg. Divatszerkesztőként csöppent a blogolás világába, webshopot működtet, sokat utazik, és nem mellesleg három gyermek édesanyja. Ő felvállalja azt is, hogy néha kapucnis pulóverben flangál, ám öltözködési tippjei mellett remek szépségtanácsokat is ad.

 

  • Megosztás:
hirdetés