Lily Aldridge néhány fotó erejéig felcsapott kisvárosi pincérnőnek, és a vidéki háziasszony szerepét is bevállalta. Szinte smink nélkül, tyúkkal a hóna alatt kapták lencsevégre a 32 éves modellt.

hirdetés

A vidéki romantika idén összemosódik az amerikai country stílussal, és óriási figyelmet kapnak a rusztikus divatelemek. Minden menőnek számít, ami hozza a western hangulatot, mintha egy eldugott kis farmra csöppennénk a nagyvárosból.

Az amerikai Instyle szeptemberi kis divattörténete Tennessee államba, Nashville városába repít el minket egy békés hangulatú, vidéki látogatásra. Lily Aldridge meglepően beleillik ebbe a miliőbe, sőt, egyenesen lubickol benne, hiszen még nagyobb hangsúlyt kap a természetes szépsége.

Férjével, a Kings of Leon zenekar frontemberével, és közös gyermekükkel gyakran járják a természetet, így ez a kis kalandozás nem lehetett annyira idegen a modell számára, aki az Instagramon is gyakran posztol magáról sminkmentes, natúr képeket.

A magazin divatszerkesztője, Julie Pelipas cowboy csizmát és farmert, illetve rusztikus, western stílusú ruhákat válogatott össze a Victoria’s Secret angyalának. Bár inkább filmes jelmezeknek tűnnek, az alábbi kreációk többsége a Givenchy és a Louis Vuitton őszi kollekcióiból való.

 

  • Megosztás:
hirdetés