Arizona Muse a Vogue topmodelljeként vált híressé a divat világában. Rég láttuk ilyen fesztelennek, mint a legújabb fotóin, melyeken szinte lubickol a romantikus, vidéki miliőben.

hirdetés

Arizona Muse tarolt 2011-ben és 2012-ben, hiszen akkoriban világszerte megjelent a Vogue kiadásainak címlapján, és amellett, hogy folyton a kifutón volt, rengeteg kampányban is szerepelt. Bár 2008-ban indult a modellkarrierje, alig egy évvel később félbe is szakította sikeres pályáját, amikor megszületett a kisfia.

Visszatérésekor őrült tempót diktált, aminek meg is lett az eredménye, szinte mindenhol az ő nevével és arcával találkozhattunk, aztán tavaly ismét behúzta a kéziféket, hiszen novemberben második gyermekének, egy gyönyörű kislánynak adott életet.

Olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Prada, a Miu Miu, a Louis Vuitton, az Estée Lauder, a Roberto Coin, vagy a Fendi. Ám a legemlékezetesebb képsorozatai a Vogue-nak készültek, egészen mostanáig. A brit kiadású Town & Country magazin ugyanis nem egy szokványos divatanyagot készített a modellel a nyári kiadásához.

Az Arizona állambeli Tucson városában nevelkedett szépségnek meglepően jól áll az angol vidék romantikája. Arizona Muse gumicsizmát húzott a magazin kedvéért, és még egy lóra, sőt, traktorra is felpattant. Kutyával, tyúkokkal, birkákkal pózolt a modell, aki láthatóan nagyon boldog és felszabadult volt ebben a közegben.

Nem jött zavarba a szokatlan helyszíntől, ahogy a háziállatoktól sem, így igazán természetes fotók készültek róla. A kétgyermekes anyuka valósággal ragyog Richard Phibbs képein, miközben a Miranda Almond által összeválogatott ruhákat viseli a Gucci, a Chanel, és a Dior kollekcióiból. A bob frizurák királynője most lágyan hullámzó, vállig érő hajzuhataggal jelent meg az összeállításban, ám azóta újra állig érő bubifazonra váltott.

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Getty Images.

Képgaléria képei: Richard Phibbs/Town&Country.

  • Megosztás:
hirdetés