Úgy tartják, hogy a guggoló feladat gyakori ismételgetése feszesebb combokat eredményez, és megemeli a popsit. Minderre bizonyítékul szolgál ez a videó.

Szerintünk az, aki képes egy hónapon keresztül naponta száz guggolást letolni, mindenre elszánt, vállalkozó szellemű egyén, ami ebből a videóból erősen kiderül számunkra. Két nő és egy férfi tette próbára magát harminc napon keresztül, hogy megvizsgálják, valóban olyan hatékony-e ez a gyakorlat, mint amennyire nehéz, legalábbis többszöri ismétlés után.

A guggolás, ahogy mondják, kőkemény combizmokat kreál, és ugyebár ott, ahol kőkemény izomzat bújik meg a bőr alatt, a feszesség sem kérdőjelezhető meg. Nagy bánatunkra arról nincs szó, hogy a gödröcskékkel mit tesz ez a tornagyakorlat, de el tudjuk képzelni, hogy az izomfejlődés hatására valószínűleg simább lesz a láb vonala.

Az előtte-utána képeket elnézve kissé csalódottak vagyunk, mert, bár beigazolódik a feszesség, az erősebb izmok hatására értelemszerűen vastagabb lesz a combok kerülete. Avagy nem túl jó, ha lábvékonyítás céljából végez guggolásokat az ember. A lapos popsinak viszont egyértelműen jót tesz ez a feladat, de szerintünk nem igazságos, hogy, míg a nők feneke kikerekedett, a férfi alanyé leapadt ettől a kihívástól.

  • Megosztás:
hirdetés