Michael Jackson lánya, Paris olykor-olykor modellkedik is a zenélés, éneklés, színészkedés mellett. Több reklámkampányban szerepelt már, és számos oldalát megvillantotta a divatképeken. Most Kim Kardashian fürdőruháját reklámozza, a rá jellemző vagány, vadóc stílusban.

hirdetés

Michael Jackson lánya, Paris fiatalon kezdett el modellkedni. Szinte azonnal felkeltette a nagy divatmárkák figyelmét, egymás után kapta az ajánlatokat. Ám úgy tűnik, Paris tudatosan pakolgatja egymásra a karrierje építőköveit, nem vállal el ugyanis minden felkérést. Láthatóan fontos számára, hogy olyan divatanyagokban szerepeljen, melyek közel állnak hozzá.

Paris kifejezetten laza, vadóc stílussal rendelkezik. Elsőre kicsit talán hanyagnak tűnhet a megjelenése, ám van benne egyfajta zsigeri vagányság, így még a leghétköznapibbnak gondolt kreációkat is izgalmassá tudja varázsolni. Michael Jackson lánya nem a felvett pózok híve, a fotózások során legtöbbször önmagát adja, ettől olyan hiteles minden róla készült felvétel, melyek többnyire lazák és dinamikusak.

Michael Jackson lánya sportos fürdőruhákat reklámoz

Parisről már korábban is bebizonyosodott, hogy kedveli a laza, kicsit bohém darabokat, kiegészítőket. Most a SKIMS legújabb kreációit népszerűsíti, melyek pont passzolnak a lezser, vagány stílusához. Egyszerű fazonokat visel a fiatal modell, nincs semmi díszítés vagy túlgondolt részlet. Ám ennek ellenére roppant nőiesek, hiszen trükkösen a dekoltázsra terelik a figyelmet.

 

Michael lánya önkifejező, alkotó egyéniség, és ezúttal a tetoválásait is megvillantja a képeken, melyekre láthatóan büszke. Sosem takargatta a számára jelentéssel bíró színes mintákat, és erre a legújabb fotók elkészítéséhez sem volt szükség. A tetoválások csak még vagányabbá varázsolják az összképet, ráadásul a reklám a modern és sokszínű fiatal korosztályt szólítja meg.

 

A modell lázadó stílusához jól illik ez a laza, kicsit bohém környezet. Az öltözködéséből látszik, hogy nem szereti a túl szabályos, feszengős dolgokat. Ösztönösen válogatja össze a számára ideális kreációkat, melyek néha lazák, míg máskor formabontóak. A SKIMS kampányában önmagát adja, ettől válik az egész nagyon természetessé.

 

Kiemelt kép: John Shearer / Getty Images. 

Képek a cikkben:  Mark Hunter / SKIMS. 

  • Megosztás:
hirdetés