Bár kiskorában gyakran járt maszkkal az arcán, manapság nincs olyan, aki nem ismerné fel Paris Jackson-t. A híres poplegenda lánya egyre többet szerepel a nyilvánosság előtt, ahol különleges szettjeivel mindig kiérdemli az elismerő pillantásokat.

Paris stílusa olyan merész, mint édesapjáé

Az énekes-színésznő és modell stílusa nagyon szerteágazó, leginkább a bohém és eklektikus jelzőkkel lehet illetni. Nagyon gyakran keveri a stílusokat, szeret rétegezni, és nem áll távol tőle, hogy egy elegánsabb szettbe punkos vagy hippis darabokat is belecsempésszen. Nagyon szereti a feltűnő ékszereket is, mindig változó haja és tetkóinak növekvő száma pedig még hangsúlyosabbá teszi a megjelenését.

A modern popkultúra fiataljai közül talán senki nem képviseli olyan jól a hippi és punk stílust, mint Paris. A ’70-es és ’80-as éveket idéző szettjeivel igazán friss hatást kelt, és nemcsak a vörös szőnyegen. A hétköznapokban és a The Soundflowers nevű zenekarának fellépései alkalmával is szívesen visel laza szetteket.

Az elegáns stílus sem áll messze tőle, de mindig tesz arról, hogy legyen a szettjének egy kulcsdarabja, ami nem  feltétlenül a ruha. Imádja a kiegészítőket, amik stílusban egészen eltérőek lehetnek. Paris szettjeinek mindig van egy különleges hatása, amitől az egész nagyon sikkes lesz. Van mit ellesni tőle, annyi szent.

Képek: Getty Images/Francois G. Durand, Daniel Zuchnik, Phillip Faraone, David Becker, Axelle/Bauer-Griffin, Dimitrios Kambouris, Jon Kopaloff.

  • Megosztás:
hirdetés