Nicki Minaj és Mena Suvari nem fogták vissza magukat, irtó dögös fotókon szerepelnek. A 39 éves rapper és a 43 éves színésznő igencsak eltérő stílust képvisel, soha nem gondoltuk volna, hogy valaha együtt látjuk majd őket egy parádés divatkampányban. A Heaven by Marc Jacobs stábja remek történetet kreált a márka tavaszi kollekciójához, a képek önmagukért beszélnek.

hirdetés

A kampány koncepciója a múltbéli, valamint az aktuális trendek vegyítése, összemosása volt, amelyben mind a filmes, mind pedig a divatvilág szerepet kapott. Ehhez nem is választhattak volna jobb alanyokat, mint Nicki Minaj és Mena Suvari. A híres rapper elképesztően népszerű és felkapott manapság, míg a színésznő remekül idézi meg a kétezres évek hangulatát.

A képek a punkstílust, a kamaszkori lázadást és belső szorongást jelenítik meg, valamint az idő múlásának egyvelegét tükrözik vissza, ami megdöbbentően részletekbe menő és megtervezett. A körítés olyannyira sikeres, hogy gyakorlatilag ellopja a fókuszt magáról a kollekcióról. Fantasztikus módon idézi meg az aktuális, valamint a kilencvenes és kétezres évek irányvonalait, a fiatalkor nehézségeit és a szabadság, önállóság iránti vágyat.

Mena Suvari az Amerikai szépség című film egy pillanatát elevenítette fel újra, a 43 éves színésznő döbbenetesen jól néz ki a fotón. Noha eltelt jó pár év az eredeti jelenethez képest, ő mit sem változott, tökéletes alakjával és pimaszul vonzó kisugárzásával elviszi a show-t.

A színésznő még egy videót is közzétett, amelyen a készülődés és a fotózás folyamata látható. Rendkívül érdekes kicsit bekukkantani a kulisszák mögé.

Nicki Minaj akár légtornásznak is elmehetne a képeket elnézve, ám az általa viselt szereléseket is érdemes elemezgetni egy kicsit. A dögös fotók hihetetlenül passzolnak a rapper extravagáns, különc egyéniségéhez.

 

Nicki Minaj nem csak dögös kampányfotókat vállal

Előfordul, hogy a szexi rapper kicsit több ruhadarabot hagy magán, és megmutatja finomabb, nőiesebb oldalát is.

Persze sokszor nem vetkőzi le vadócságát, ám volt, hogy ezt is finomabb formában tálalta.

 

Kiemelt kép: Harley Weir/HEAVEN by Marc Jacobs.

  • Megosztás:
hirdetés