Ha felteszel egy rúzst, biztosan olyat választasz, mely tökéletesen passzol az öltözéked valamely árnyalatához. Mit szólnál ahhoz, ha teljesen megegyezne a cipőd tónusával?

A Puma és a M.A.C együttműködésével nagyszerű kezdeményezés indult útjára. Cseppet sem kételkedünk abban, hogy a sportmárka és a kozmetikai cég közös ötlete hamarosan egy új trendhullám kirobbanásához vezet.

A Puma ugyanis legyártott egy kapszulakollekciót az ikonikus Suede típusú cipőiből, melyek a M.A.C népszerű rúzsárnyalataiban pompáznak. Rájuk nézni is gyönyörűség, és képzeljétek csak el az összhatást!

A limitált kiadású cipők sötét szilva, érzéki vörös és krémes korall árnyalatokban kaphatóak, melyek pontosan megegyeznek a M.A.C legdivatosabb rúzstónusaival. Az utcai viseletre alkalmas edzőcipők stílusát fényes és matt felületek teszik izgalmassá, illetve mindegyik nyelvén ott szerepel a szépségmárka logója.

Az ihletadó rúzsok a M.A.C Cosmetics állandó gyűjteményének részét képezik, a sportcsukák azonban csak korlátozott ideig, a készlet erejéig kaphatók. A sorozat májusban lesz elérhető: a rúzsokat a kozmetikai birodalom honlapján, a lábbeliket pedig a sportmárka hivatalos weboldalán keresd.

  • Megosztás:
hirdetés