Luna Wedler még új arcnak számít a filmiparban, de máris sikert sikerre halmoz. A szemfülesek már elcsíphették pár sorozatban, ám a valódi áttörést Enyedi Ildikó filmje, A feleségem története hozta meg a számára. A színésznő a vörös szőnyegen is brillírozik, öltözködési stílusára a divatmagazinok is felfigyeltek.

hirdetés

Luna Wedler egy fiatal svájci színésznő, akit főként sorozatokban és európai alkotásokban láthattunk eddig. Még csak 21 éves, így várhatóan szép karrier áll előtte. Németországban már több rangos elismerést elnyert, a színészi tehetségét sokszor méltatták. Ám a filmkedvelők csak most ismerhették meg jobban, mivel már a magyar mozik is játsszák Enyedi Ildikó legújabb filmjét, A feleségem történetét. A film Füst Milán regényéből készült, és a 74. cannes-i filmfesztiválon az Arany Pálmáért versenyzett.

A filmnek köszönhetően Luna Wedler egy pillanat alatt reflektorfénybe került, a filmfesztiválon számos alkalommal jelent meg a vörös szőnyegen. Így azok is megismerhették a színésznőt, akik korábban még nem figyeltek fel rá.

Luna Wedler öltözködésében a retró és modern elemek keverednek

A 21 éves tehetség egy szempillantás alatt lenyűgözött mindenkit, hiszen vidám, magával ragadó kisugárzása van, és valósággal sugárzik belőle a pozitív energia. A divatlapok is felfigyeltek Lunára, mivel minden alkalommal irtó csinos szerelésben lépett a vörös szőnyegre.

Luna Wedler stílusában megvan minden, amitől izgalmassá válik valakinek az öltözködése. Bár rendkívül fiatal, mégis kiforrott, egyedi ízléssel rendelkezik. A szerelései jól megkomponáltak, mivel az egyes ruhadarabok tökéletesen kiegészítik egymást. A színésznő öltözködésében a retró stíluselemek is megjelennek: szereti a széles szárú nadrágokat, az oversize blézereket és a hetvenes évek divatjából átemelt, hatalmas mintákat.

 

Apró részletekben adagolja csupán a különböző stílusjegyeket, ezáltal tökéletes harmóniát alkotnak a szerelésen belül. Imádja a nadrágkosztümöket, főleg, ha különleges a szabásuk vagy az anyaguk. A cannes-i filmfesztiválon például egy túlméretezett blézert öltött magára, melyet organzából szabott nadrággal házasított. A szett osztatlan sikert aratott, hiszen elegáns, mégis modern.

Sokszor visel olyan szetteket, amelyek akár a hétköznapokban is ideálisak, nem bonyolítja túl a dolgokat. Látszik, hogy a vérében van a sikkes megjelenés, mivel erőlködés nélkül kelt feltűnést, és ehhez még villantania sem kell.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés