Lucy Liu neve sokaknak ismerősen cseng, ha mégsem, akkor a bájos arcáról biztosan beugrik. A 2000-es években több sorozatban is szerepelt, ám a valódi hírnevet a Charlie angyalai hozta meg számára. Az utóbbi időben kevés filmben láthattuk, inkább szinkronszínészként, a háttérben tevékenykedik. A ritkán látott híresség most elképesztő fotókkal hívta fel magára a figyelmet.

hirdetés

Lucy Liu karrierje az Ally McBeal című sorozattal indult, amit nagy sikerrel vetítettek hazánkban is. Idővel az akciófilmek felé fordult, és olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Kill Bill vagy a Charlie angyalai. A sportos testű színésznőhöz nagyszerűen passzolnak a vagány karakterek, amelyeknek köszönhetően világhírnévre tett szert.

A látványos akciójelenetekhez komoly felkészülésre volt szükség, ezért Lucy a szerepek előtt többször járt harcművészeti edzésre, illetve előfordult, hogy rendszeresen magassarkúban futott. Bár manapság ritkán láthatjuk akciófilmben, elkötelezetten ragaszkodik a sporthoz és az egészséges élethez. Imád új dolgokat kipróbálni, rendkívül aktívak a mindennapjai, ezért nem csoda, hogy odafigyel a táplálkozásra, valamint a mozgásra.

Lucy Liu elképesztő formában van: olyan a teste, mint egy 20 évesé

Az 52 éves színésznő most a Women’s Health magazin címlapján mutatta meg izmos testét, amit nemcsak a genetikának köszönhet. Lucy rákapott az egészséges étkezésre, odafigyel a megfelelő tápanyagbevitelre, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt. Naponta legalább 2 liter vizet megiszik, úgy gondolja, hogy ez szükséges a szép bőrhöz. Rendszeresen sportol, legtöbbször kocogni és biciklizni szokott, ám kedveli a pilatest valamint az úszást.

Az egészséges életmód megtette a hatását, a rég látott színésznő ugyanis nem sokat változott az elmúlt tíz évben. A bőre mondhatni hibátlan, és látszik rajta, milyen jó kondiban van.

 

Az 52 éves színésznőről igazán természetes képek készültek, amelyeken nem vitték túlzásba a sminket és a frizurát. Egyszerűen kiengedték a haját, és egy kevés festékkel kihangsúlyozták a vonásait. A retussal úgyszintén finoman bántak, bár a fotók átestek némi utómunkán, Lucy apró szarkalábait nem radírozták le. Az egykori akciófilmsztár igazán otthonosan mozog a sportos szerepben, hiszen fontos számára a rendszeres mozgás.

A képeket Aingeru Zorita készítette a Women’s Heath magazin számára. A fotózás során Lucy sikkes sportruhákat viselt, ezek a darabok nagyszerűen passzolnak a lezser stílusához. A formabontó kreációkat Kristen Saladino válogatta össze a színésznő számára. A klasszikus edzőruhák mellett megjelennek a nőies overallok, a trükkös kivágások és a fényes anyagok, a különleges kompozíciókat pedig egyedi kiegészítők teszik teljessé.

 

Kiemelt kép: Gary Gershoff / Getty Images. 

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés