Letícia királyné ismét lenyűgözte a divatrajongókat, az egyszerű szett láttán mindenki újraértékeli a nőiesség fogalmát. Cseppet sem gondolta túl a dolgokat, mégis kellően nőies volt a megjelenése.

hirdetés

Letícia királyné szerint egy egyszerű szett is lehet elegáns és nőies

Letícia királyné minden alkalommal felhívja magára a divatvilág figyelmét. A spanyol előkelőség stílusérzékével nehéz versenybe szállni. Az ember azt gondolná, hogy egy királyné kizárólag a hagyományos öltözködési etikettet követi és mindig szigorú szabályok, elvárások alapján alakítja öltözékét, ha kilép a nyilvánosság elé, ám Letícia rendszerint rácáfol az elittel kapcsolatos sztereotípiákra. Ezúttal egy teljesen egyszerű szettben jelent meg, olyan darabokat viselt, amelyek sok nő ruhatárában megtalálhatóak.

Képek: Paolo Blocco/WireImage/Getty Images.

 

A fehér pólónál talán nincs is egyszerűbb darab a ruhatárban. Egy letisztult, szimpla póló szinte mindenkinek ott lapul a szekrényében, a hírességek is előszeretettel viselik a mindennapok során. Hatalmas előnye, hogy remekül variálható, bármilyen stílussal összecseng, szuperül alkalmazkodik a mellé társított darabokhoz. Már rég túlnőtte a sportos megjelenést, nőies szettekben éppúgy megállja a helyét. Noha a királynék csak ritkán viselnek lezser holmikat, Letícia ezúttal gondolkodás nélkül bevetette a bő fazonú, laza fehér pólót a nyárias összeállításban.

A nőiesség és az elegancia alapköve sokak szerint egyértelműen a magas sarkú cipő. Természetesen a legtöbb alkalommal Letícia királyné is a sikkes tűsarkúkra szavaz, ám hűen a nyári trendekhez, a klasszikus, nőies papucsokra sem mond nemet. Persze egy szivacstalpú flip-flopban nehéz eleganciát közvetíteni, ám a letisztult, kővel díszített, pántos darabok simán beleférnek a kifinomultabb smart casual szettekbe.

A királyné választása valószínűleg azért esett erre a fazonra, mert megsérült a lába, ami a képeken is jól látható. Ám nem jött zavarba attól, hogy ki kell hagynia a magas sarkú cipőt az összképből, zseniális stílusérzékkel emelte nőies és elegáns szintre a hétköznapi ruhadarabokat.

Képek: Paolo Blocco/WireImage/Carlos Alvarez/Getty Images.

 

A szett ékköve abszolút a pliszírozott, légies szoknya, amely mind a fazonjával, mind pedig gyönyörű, finom pasztelles színharmóniájával magára tereli a reflektorfényt. Maga a szoknya egyébként rendkívül egyszerű, a divat olyannyira felkapta az efféle darabokat, hogy szinte minden fast fashion üzletben és turkálóban megtalálható legalább ezerféle verzióban.

Letícia királyné egyszerű szettje rendkívül inspiráló. Egyrészt bebizonyítja, hogy a szimpla alapdarabokból is előcsalogatható a nőies, elegáns összhatás. Másrészt a királyné olyan holmikat visel, amelyek bárki számára könnyedén elérhetők. Nem gondolja túl a cicomát és nem esik túlzásba az extra, egyedi ruhákkal sem. Amikor az esemény hangulata, apropója megengedi, stílusa egyre inkább a hétköznapi elegancia irányába mozdul el, amivel remek divatérzékére is felhívja a figyelmet.

Kiemelt kép: Paolo Blocco/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Paolo Blocco/WireImage/Carlos Alvarez/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés