A 47 éves Letícia királyné mára valódi stílusikonná avanzsált, valóságos rajongótábora van hazájában modern, sikkes, ugyanakkor rendkívül nőies stílusának. Az biztos, hogy van mit ellesni tőle öltözködés terén, különösen, mivel szettjei egyáltalán nem csak a királyi udvar hivatalos eseményein állják meg a helyüket.

hirdetés

Letícia királyné a hétköznapi nő modern stílusikonja

Éppen ettől olyan különleges a királyné öltözködése, hiszen mindig rendkívül izgalmas szettekben láthatjuk. Olyan mintákat, anyagokat, színeket is bevállal, amit csak kevesen mernének az ő helyében. Letícia azzal is kivívta az emberek tiszteletét, elismerését, hogy a dizájner tervezők kreációin kívül a megfizethető kategóriába tartozó spanyol fast fashion márkák ruháiba is szívesen bújik. Ez a tény talán annak is köszönhető, hogy a királyné polgári származású, az akkoriban spanyol herceggel, VI. Fülöppel, 2004-ben kötött házassága előtt újságíróként és haditudósítóként dolgozott.

A galériában összegyűjtöttük Letícia néhány fantasztikus szettjét, habár nem volt könnyű feladat, mert kivétel nélkül mindenben csodásan mutat.

 

Főkép: Getty Images/Carlos Alvarez.

  • Megosztás: