Laetitia Casta szinte semmit sem változott a kilencvenes évek óta. A híres francia modell nem sokat takargat magából legutóbbi fotóin, még egy meztelen címlapot is bevállalt, és bátran megmutatta szoborszerű testét.

hirdetés

A modellből avanzsált színésznő a Guess és a L’Oréal arcaként robbant be a köztudatba a kilencvenes években, majd a Victoria’s Secret angyalaként alapozta meg további sikereit. Bár csupán 1998-tól 2000-ig viselte a fehérneműcég szárnyait, ez pont elég volt számára a világhírnévhez.

Laetitia Casta akkoriban a francia nőideált testesítette meg, természetes szépségével és dús kebleivel. Bár mindig is karcsú volt, egyáltalán nem tartozott az egészségtelenül sovány modellek táborához, talán pont emiatt akadt annyi női rajongója is. A magazinok is hamar rájöttek, hogy ha a gyönyörű manöken kerül a címoldalra, garantált a siker, így a kék szemű szépség több mint száz borítón szerepelt a karrierje során, de ez a szám csak még tovább növekszik, amióta Laetitia Casta újra vállal fotózásokat.

1998-ban a Rolling Stone amerikai magazin őt választotta az év modelljének, és többször fotózták a Sports Illustrated-nek, illetve a Pirelli naptárnak is. A franciák mégis megorroltak kedvenc modelljükre, amikor az úgy döntött, hogy feladja hazai karrierjét egy TV-show miatt, és elhagyja az országot London kedvéért.

Később színésznőként kezdett tevékenykedni: többek között játszott a Végzetes hazugságok című filmdrámában Richard Gere oldalán, a 2010-es, Gainsbourg (hősi élet) című filmben pedig Brigitte Bardot francia színésznőt alakította.

Laetitia Casta ledobta a textilt

A gyönyörű, 41 éves modell a francia Elle magazin dupla címlapján mutatta meg, hogy milyen jó formában van. A fotókat látva meg nem mondanánk, hogy a legidősebb gyermeke majdnem 18 éves, és a két kisebb is már a kamaszkor kezdetét súrolja.

Blair Getz Mezibov képein igazán természetes és felszabadult a modell, aki büszke lehet nőies alakjára és formás idomaira. A képsorozat stylistja, Barbara Loison, a Maison Rabih Kayrouz, az Isabel Marant, a Gucci, az Intimissimi, és a Saint Laurent kollekcióiból válogatta össze a dögös fazonokat.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau/Getty Images.

Képgaléria képei: Blair Getz Mezibov/Elle France.

  • Megosztás: