Kirsten Dunst modellként kezdte karrierjét, és bár erről az oldaláról csak kevés szó esik, a mai napig otthonosan mozog a divat világában. Népszerű címlapsztár, idén számos izgalmas magazinfotón és borítóképen tűnt fel.

hirdetés

Kirsten Dunst gyerekként csöppent bele a filmezésbe, még mielőtt színésznő lett, reklámokban szerepelt és divatfotózásokon vett részt. 12 évesen már Brad Pitt és Tom Cruise oldalán játszott az Interjú a vámpírral című filmben, de sokan akkor figyeltek fel rá, amikor feltűnt a Pókember-trilógiában.

A kétgyermekes színésznő nem csupán a filmforgatásokon érzi otthonosan magát a kamerák előtt, alkalomadtán szívesen eleveníti fel modellmúltját és profiként pózol a magazinokban megjelenő divatfotókon vagy címlapokon.

Öltözködésére leginkább a Gucci volt nagy hatással, hosszú évek óta a márka elkötelezett rajongója.

Az idei Oscar-gálán a divatház egyik gyönyörű, letisztult darabjában vonult végig a vörös szőnyegen, de nem ez volt az első eset, hogy az olasz luxusmárka kreációjában kapták lencsevégre.

Friss magazinfotóin a Gucci 2024-es tavaszi-nyári kollekciójának fazonjait népszerűsíti, vagány és extra nőies szettekben mutatkozik a színésznő.

Kirsten Dunst modellszerepben: csodás fotókon tálalja a legújabb trendeket

2024-es filmje, a Polgárháború kapcsán most kiemelt médiafigyelem övezi a színésznő munkásságát, de nem csak interjúkra invitálják, divatfotózásokra éppúgy sok felkérést kap. Legutóbb a Flaunt Magazine címlaparcaként tündökölt, ennek apropóján David Roemer menő képsorozatot készített vele.

Kirsten Dunst a Gucci tavaszi-nyári darabjait viseli a fotókon, melyek ízelítőt adnak a most futó és a feltörekvő divatirányzatokból.

A farmer- és bőrdzseki vagány és nőies szerelésekhez egyaránt passzol, a kilencvenes évek hangulatát megidéző hálóinghatású ruha pedig finom pasztellszínnel vegyíti a feketét.

A bordó lakkcipő ismerős lehet, a színésznő ugyanezt a darabot viselte Milánóban, a Gucci őszi kollekciójának bemutatóján, melyen egy dögös, csillogó kardigánruhában jelent meg.

A brit GQ áprilisi címlapját szintén Kirsten Dunst uralja, Thomas Whiteside fotóin a Miu Miu maszkulin stílusú cuccait viseli.

Az S Magazine márciusi kiadásának címlapján a Prada trendi kreációiban pózol a színésznő, a vele készült divatanyagban azonban egy Gucci szettet is bemutat, méghozzá a kedvenc cipőjével kombinálva. A csodás képeket Danielle Levitt készítette.

A Marie Claire tavaszi számában Miu Miu és Bottega Veneta ruhákban látható a színésznő, aki magabiztosan ragyog Jonny Marlow képein.

A modellkedés terén éppúgy megmutatkozik tehetsége, mint a filmezésben, hitelesen tükrözi a divat iránti szenvedélyét. Remek stílusérzéke a mindennapokban ugyancsak felszínre tör, a laza farmeres, a maszkulin vagy a nőies szettekbe egyaránt belecsempészi egyéni ízlését.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés