A TV2 műsorának sajtótájékoztatóján már új frizurával mutatkoztak be a Next Top Model Hungary versenyzői, Kiss Márk által tervezett ruhákban vonultak fel a kamerák előtt.

hirdetés

Március 17-én kezdetét vette a Next Top Model Hungary, amelyet új, nagyszabású show-műsoraként harangozott be a TV2, Ördög Nóra vezetésével. 24 amerikai és 17 német szezon után most most hazánkban versengenek a jelentkezők azért, hogy megvalósítsák álmukat, és bebizonyítsák, kemény munkával akár topmodell is válhat belőlük. Már a műsor kezdetén egyértelművé vált, hogy az érvényesüléshez nem elég csupán szépnek lenni, bizony a verseny a modellszakma kihívásaira is rámutat.

Ördög Nóra bemutatta a modelljelölteket. Kép: TV2/Next Top Model Hungary.

A modellkedés nem csak a csillogásról szól

Az már most kiderült, hogy a műsor zsűritagjai – Tomán Szabina, Axente Vanessa, Merő Péter és Tombor Zoltán – mit keres a versenyzőkben. Fontos, hogy akkor is magabiztosak tudjanak maradni, ha zavaró körülményekkel találják szembe magukat, vagy olyan feladatot kapnak, amely kimozdítja őket a komfortzónájukból.

Ne csak szépek akarjanak lenni a kamerák előtt, hanem közvetítsenek valami pluszt, legyen kisugárzásuk, amellyel meg tudják ragadni mások figyelmét, és tudjanak bánni az adottságaikkal.

Szintén lényeges, hogy a rájuk adott ruhákat viselni is tudják, hitelesen tükrözzék az általuk képviselt stílust, ne csak az előnyös pózra figyeljenek, hanem kaméleoni képességekkel éljék bele magukat a rájuk bízott szerepbe. Rugalmasságra, eltökélt hozzáállásra, lelkierőre és kötélidegekre éppúgy szükség van a verseny során, csakúgy, mint a modellszakma valóságában.

Középen Ördög Nóra, Merő Péter és Tombor Zoltán látható a hölgykoszorúban. Kép: TV2/Next Top Model Hungary.

 

Modellként helytállni nem mindig könnyű, hiszen nem csak a csillogásról, a szép ruhákról, az izgalmas fotózásokról, a profi sminkekről és a hírnévről szól a dolog, a háttérben kemény munka, fejlődési folyamat zajlik, ami gyakran lemondásokkal, áldozatokkal és érzelmi hullámvasúttal jár.

Ebből adásról adásra ízelítőt kapnak a versenyzők, akiknek különböző feladatokon keresztül kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Az első válogató során 16 lány került kiválasztásra, ők azok, akik beköltözhettek a luxusvillába, és akiknek a teljesítményét, munkáját hétről hétre elbírálja a zsűri.

Kiss Márk kreációiban pózoltak a Next Top Model Hungary versenyzői

Rögtön a második adásban egy kis átalakításon estek át a modelljelöltek, profi szakemberek választották ki a számukra megfelelő új frizurát. Kerek perec megmondták, kinek kell megszabadulnia a hosszú hajától, és sokuknak a hajszínét is megváltoztatták. Ezután modellfotózáson vettek részt.

 

A Next Top Model Hungary sajtótájékoztatójára már új frizurával, Kiss Márk kollekciójának darabjaiban vonultak fel a modellkarrierre áhítozó hölgyek. Ennek apropóján is készült egy fotósorozat, ami kicsit más volt, mint a versenyfeladatként kapott stúdiófotózás.

Természetes fényben pózoltak a lányok, akik magabiztosan viselték a divattervező kreációit. Kiss Márk a ruhatervezés mellett külföldi és hazai magazinok, illetve tévés produkciók kreatív csapatában tevékenykedik, ugyanakkor több magyar híresség személyi stylistja.

A bemutatkozó sajtóeseményen a 16 lányból csak 15 vett részt, Alföldy Anna lebetegedett, ezért nem tudott jelen lenni a fotózáson. Ördög Nóra ruháját Merő Péter tervezte.

Kiemelt képek és cikkfotók: TV2/Next Top Model Hungary.

Képgaléria képei: TV2/Next Top Model Hungary.

  • Megosztás:
hirdetés