Kendall Jenner kétségtelenül a világ egyik legsikeresebb és legkeresettebb modellje, aki esélytelen, hogy ne sétáljon végig a legnevesebb divatházak kifutóin. Idén ősszel egy különleges kampányban láthatjuk viszont, ugyanis Kate Moss, Irina Shayk és Cindy Crawford után, ő lett a Reserved legújabb reklámarca.

hirdetés

Kendall Jenner filmsztár módjára csábít és kacérkodik

A Ciao Kendall nevet viselő, eddigi legnagyobb kampányhoz egy kisfilm is készült, amiben Kendall-nak lehetősége nyílt színésznői tehetségét is megvillantani. A film egy szürrealista világban játszódik, ahol az ábrándos hősnő ikonikus filmszereplők bőrébe bújik. Teszi mindezt a Reserved legújabb kollekciójának segítségével, ami játékos és szórakoztató alapot ad arra, hogy azzá váljon, akivé akar. Lehet bohókás, lázadó, kislányos vagy éppen a végzet asszonya is.

A filmet Gordon Von Steiner rendezte, aki a forgatókönyvíró és a koreográfus is volt egyben. Dolgozott már a Prada-nak és a Gucci-nak is, de a Reserved két korábbi kollekciójának kisfilmjét is ő alkotta meg.  Kendall stylist-ja Jacob K volt, aki a Versace divatházzal és Kendall-al is többször dolgozott már együtt.

A Reserved azért választotta Kendall-t, mert kaméleon stílusával kitűnően alkalmazkodik a különböző stílusokhoz és divatirányzatokhoz. Igazi jelenség, aki nemcsak a kampányokban mutatja meg sokszínűségét, de a hétköznapokban is sikkes tud lenni. Egyszerre variálja a lezser és érzékien nőies stílust, pont azt, ami a lengyel márka őszi-téli kollekcióját is jellemzi.

 

Képek: Reserved.

  • Megosztás:
hirdetés